Imatge d'arxiu del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim CN Mataró comença l’any amb golejada

L’equip de Dani Ballart, molt superior al Sant Feliu (10-25)

L’Assolim Centre Natació Mataró ha començat el 2023 de la mateixa manera que va acabar el 2022: guanyant i marcant 25 gols. L’equip de la capital del Maresme va igualar dissabte el rècord de gols aquesta temporada a la lliga. Nova exhibició ofensiva del conjunt que entrena Dani Ballart, aquesta vegada davant el Sant Feliu.

Com acostuma a passar en aquests casos, el Mataró no va deixar obrir ni una escletxa la porta de la sorpresa. Des del principi, i gràcies a un primer parcial de 0 a 3, el repartiment de rols estava clar: l’Assolim manava i el Sant Feliu resistia com bonament podia. Al final del primer quart, el 3 a 8 ja era significatiu. L’equip de la capital del Maresme fluïa i castigava amb duresa les jugades de superioritat (85% d’encert en aquesta faceta per l’escarransit 33% de les locals).

Així les coses, el CNM va anar eixamplant la diferència amb constància i regularitat. Al descans, 5 a 13 i, al final del tercer període, un 7 a 19 que feia anecdòtic el parcial del darrer quart. Aquest va tornar a ser favorable a les mataronines (3-6), que van repetir els 25 gols del dia del Saragossa. Com en l’últim partit a casa, van tornar a destacar Rita Keszthelyi (6 gols) i Simone van de Kraats (4). Aquesta vegada, Silvia Avegno es va afegir a la festa amb també 4 gols.

El CN Mataró és segon a la classificació amb un balanç de deu victòries i una sola derrota, la soferta contra el seu gran rival, el Sabadell. El conjunt del Vallès manté el lideratge amb un ple d’onze triomfs. És molt probable que un i altre equip s’acabin jugant el títol en el playoff definitiu un cop acabada la temporada regular.