Imatge d'arxiu del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró perd a Blanes i torna a ser cuer

Repassem el partit del conjunt groc-i-negre i altres duels del cap de setmana

El Club Esportiu Mataró enllaçava sis jornades consecutives sense perdre. De fet, no perdia des de l’any passat. El 3 de desembre del 2023 el conjunt groc-i-negre va caure a casa amb el Caldes. Des d’aleshores, cinc empats i una victòria havien millorat la situació del Mataró a la Primera Divisió Catalana. Aquest cap de setmana, en la visita al cuer, el Blanes, el Mataró ha tornat a perdre. La manca de victòries en la ratxa d’imbatibilitat i aquest 3 a 0 a Blanes tornen a situar el Mataró a la cua de la classificació.

Futbol

• Blanes 3-0 CE Mataró

Busto (40’), Güera (52’) i Barroso (88’) van fer els gols de la clara victòria local. El Mataró torna a perdre després de sis jornades sense fer-ho. La derrota al camp del cuer fa que ara ho sigui el Mataró, que suma 15 punts. El Begur en té 16 i el Blanes se situa amb 17 punts.

Waterpolo

• SolarTradex CN Mataró 14-13 Rubí

L’equip de Víctor González torna a la competició amb una soferta victòria a casa.

Hoquei patins

• Caldes 4-3 CH Mataró

El CH Mataró, que va començar perdent per 2 a 0, va aconseguir empatar de manera momentània (2-2 i 3-3). Al final, de totes maneres, un gol de Biel Pujadas a 03:47 del final va donar el triomf al conjunt local. El CH Mataró és últim destacat.

Bàsquet

• Homs UE Mataró Femení Maresme 53-62 Cortegada

Derrota a casa de l’Homs, que ocupa la vuitena posició de la LF2.

• Lima-Horta 57-77 Talenom Boet Mataró

Extraordinari triomf del Talenom, que no guanyava des del 25 de novembre del 2023. D’aquesta manera, el Boet suma la tercera victòria de la temporada i se situa a dos partits del Lima-Horta, que és penúltim a la taula. El Talenom va ser superior en el rebot (29 a 43) i va comptar amb unes inspirades Barceló (21 punts), Soler (13 punts), Méndez (11 punts i 14 rebots) i Garcia (7 punts i 8 rebots).

• Mataró Parc Boet 51-74 Navàs

El Boet segueix segon a la classificació (15/5) malgrat aquesta sorprenent derrota a casa. El Navàs, sisè classificat, va liderar el marcador des del principi. L’equip local va tenir el seu pitjor dia de cara a cistella (2 de 30 en triples).

Handbol

• Onda 29-18 Hapo Joventut Mataró

Clara derrota del Hapo davant l’equip que té just per davant a la classificació (setè contra vuitè). L’Onda ja guanyava al descans i, a la segona part, va eixamplar diferències. Maria Muñoz i Abril Buscà (6 cada una) van fer dos terços dels gols del seu equip.

Futbol sala

• Sant Cugat 5-3 Futsal Aliança Mataró

Laura Borges, en el minut 1, va fer el primer gol del partit. El Sant Cugat, cinquè classificat, va respondre amb cinc gols seguits. Al final, el Futsal, que és sisè, només va poder maquillar el resultat.

• Escola Pia Sabadell 1-2 Futsal Marlex Mataró

Antonio Ortega i Marc Ponce van capgirar el gol inicial dels vallesans. El Futsal és tercer amb 47 punts.

Hoquei herba

• Egara 2-1 Iluro HC

Les mataronines segueixen últimes amb només 7 punts després d’aquesta nova derrota a la lliga.