Imatge d'arxiu del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró empata a Cardedeu i altres partits de la jornada

L’equip de Toni Romero suma un punt a domicili (1-1)

El Mataró segueix cuer i ja fa nou jornades que no guanya, però aquest cap de setmana com a mínim ha arrencat un empat jugant com a visitant. Repassem el moment del principal club de futbol de la capital del Maresme i altres partits del cap de setmana esportiu.

Futbol

• Cardedeu 1-1 CE Mataró

Un gol de Buba en el 87’ va permetre a l’equip que ara entrena Toni Romero sumar un punt en la seva visita al Cardedeu. Després de 13 jornades el Mataró és cuer amb vuit punts, a dos del penúltim, el Blanes, i la seva única victòria data de la jornada 4.

• CE Mataró 1-4 Levante Las Planas B

El líder invicte va ser superior. Va marcar el primer abans del descans i va sentenciar a la segona part. El Mataró és quart de Preferent Femení amb 25 punts.

Hoquei patins

• HC Coruña 1-1 Lidergrip CH Mataró

Les mataronines arrenquen un empat a la pista d’un rival directe a la zona alta.

Bàsquet

• Palma 87-93 Homs UE Mataró

Espectacular victòria de l’Homs a la pista del conjunt balear. D’aquesta manera, l’equip que dirigeix Charly Giralt se situa amb un balanç de 5-7 a la classificació. Juanola (20 punts) i Sall (15 punts i 6 rebots) van ser els jugadors de l’Homs amb millor valoració.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 54-58 Arxil

Un mal primer quart (9-22) va condicionar el partit del conjunt de Mataró. De totes maneres, el duel no es va resoldre fins al final. El rival va ser superior en el rebot (29 a 37) i ara l’Homs queda amb un balanç de 4-7.

• Talenom Boet Mataró 60-76 Zamora

El Boet guanyava de deu al descans (42-32), però es va enfonsar a la segona meitat amb dos parcials clarament visitants (6-25 i 12-19). El Zamora, molt superior en el rebot (23 a 40), també va presentar millors estadístiques de tir. El Boet és cuer de la LF Challenge amb dues victòries en catorze jornades.

• Roser 77-79 Mataró Parc Boet

El Boet, amb uns magnífics Ruiz (19 punts i 8 rebots) i Sánchez (16 punts i 6 rebots), va defensar la seva posició de privilegi a la taula davant un rival combatiu. L’equip de Mataró és segon del seu grup d’EBA amb onze victòries i només una derrota.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 29-24 Sant Vicenç

L’equip de David Verdugo trenca la mala ratxa de resultats i torna a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho.

• Hapo Joventut Mataró 38-27 Gavà

Bernat Marín, autor de 8 gols, va liderar la victòria del Hapo a casa. L’equip de Mataró va trobar una dinàmica ofensiva impossible de frenar pel rival, el tretzè de la classificació. El Hapo és sisè.

Futbol sala

• Calvià 0-12 Futsal Marlex Mataró

Victòria sense contemplacions del Futsal a la pista del cuer, un equip que ha perdut els tretze partits de lliga jugats fins ara. El conjunt de Mataró és tercer a la classificació amb vuit victòries, quatre empats i només una derrota.

• Seròs 3-4 Futsal Aliança Mataró

Les mataronines van aixecar un 3 a 1 en contra i van acabar sumant un important triomf a domicili. El Futsal és setè de la Divisió d’Honor amb 12 punts.

Hoquei herba

• Egara 3-1 Iluro HC

Les mataronines són terceres per la cua després d’aquesta derrota al camp d’un rival directe a la zona baixa de la classificació.