Jordi Mola lluita per la pilota. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró estrena any amb golejada i altres partits de la jornada

El conjunt groc-i-negre ofereix una imatge renovada, després d’un nefast tram final de 2023, i guanya a casa contra el Bosc de Tosca (4-0)

El Mataró, que era últim de Primera Catalana i que només havia guanyat un partit en tretze jornades, ha començat l’any amb una golejada a casa i abandonant la cua de la classificació. Repassem la victòria de l’equip que entrena Toni Romero i altres duels de la jornada amb protagonisme pels equips de la capital del Maresme.

Futbol

• CE Mataró 4-0 Bosc de Tosca

Erik Castillo, amb gols en els minuts 2 i 17, obria ben d’hora el camí de la victòria. Encara abans del descans, Kilian Cabrero faria el 3 a 0 (35’). Adel El Jemili, a les acaballes del partit, tancava la golejada. El Mataró suma onze punts i ja no és últim.

• Martinenc 1-6 CE Mataró

Contundent golejada de les mataronines, que són quartes, al camp d’un Martinenc instal·lat a la zona baixa. Al descans, el Mataró ja dominava amb claredat: 1-4 gràcies als gols de Jasmina Chamarro (2), Queralt Fàbregues i Ariana Montañés. Cristina González i Júlia Morell es van afegir a la festa a la segona meitat.

Hoquei patins

• Rivas 5-4 CH Mataró

Derrota delicada dels mataronins davant un rival directe en la lluita per la permanència.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 75-78 Gran Canaria

La reacció en l’últim quart (25-18) no va ser suficient per deixar la victòria a casa. Pape Bocar Sall va anotar 13 punts i va capturar 13 rebots, però en general el Gran Canaria va comptar amb més recursos ofensius i dins la pintura: Diop (19 punts i 10 rebots), Fernández (9 punts i 11 rebots) o Urbaniak (25 punts malgrat un pírric 3/14 en tirs de dos i 10 rebots). L’Homs és desè amb sis victòries i deu derrotes.

• Tenerife La Laguna 48-61 Homs UE Mataró Femení Maresme

Una molt bona defensa durant la primera meitat (14-34) va permetre a l’Homs gestionar l’avantatge per acabar guanyant a la pista del cuer. Blanca Chasco (12 punts) va ser la màxima anotadora de les mataronines, que ja sumen sis victòries a la lliga (balanç de 6/7).

• Càceres 73-66 Talenom Boet Mataró

Derrota del Boet, que ocupa l’última posició de la LF Challenge, malgrat un bon últim període.

• Mataró Parc Boet 84-77 Es Castell

El Boet reacciona, després de caure amb contundència en l’anterior jornada, i suma una victòria convincent a casa. L’equip de Mataró és segon amb un balanç de dotze victòries i només dues derrotes.

Handbol

• Llevant 26-24 Hapo Joventut Mataró

Els onze gols de Marina Tomàs no van resultar suficients per guanyar a la pista del conjunt valencià. El Llevant va ser millor en els últims cinc minuts i ara se situa a la classificació per davant del Hapo, que és vuitè.

• Hapo Joventut Mataró 28-30 Calella

El Calella va marcar el ritme del partit i va acabar decidint al seu favor un final ajustat. El Hapo perd una posició i ara és setè de la Lliga Catalana Sènior.

Futbol sala

• Montsant 3-9 Futsal Marlex Mataró

Quarta victòria seguida del Futsal, que consolida la tercera posició a la Segona Divisió B.

• Futsal Aliança Mataró 3-1 Casserres

Leyre Méndez, María Espinar i Geraldine Gama van marcar els gols del triomf a casa del Futsal. L’equip de Mataró és sisè a la taula.

Hoquei herba

• Vallès Esportiu 1-0 Iluro HC

Derrota per la mínima de les mataronines a domicili. L’Iluro és tercer per la cua.