Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró empata a casa i altres partits de la jornada

L’equip groc-i-negre suma un punt davant el Bescanó però no surt de pobre (2-2)

El Club Esportiu Mataró, en un partit jugat al Centenari a porta tancada pels incidents del dia contra l’Argentona, va sumar un punt davant el Bescanó. Un gol de ‘Barga’ en el 81’ establia un definitiu empat a dos que, en el fons, resulta del tot insuficient. Repassem aquest partit i altres duels del cap de setmana amb protagonisme per als equips de la capital del Maresme.

Futbol

• CE Mataró 2-2 Bescanó

Els visitants es van avançar dues vegades, però primer un gol en pròpia porteria i més tard, en el 81’, una diana de ‘Barga’, establien el definitiu empat a dos. L’equip de la capital del Maresme té la salvació a set punts i en queden dotze en joc.

• Cerdanyola Vallès 0-6 CE Mataró

Golejada a plaer de les groc-i-negres al camp del sisè classificat de la lliga. Les mataronines són quartes. Cristina González i Queralt Fàbregues, amb dos gols totes dues, van ser les golejadores del partit.

Waterpolo

• Olympiacos 16-12 Assolim CN Mataró

El conjunt de Dani Ballart cau a les semifinals de la Champions.

• Atlètic Barceloneta 15-5 SolarTradex CN Mataró

L’equip de Mataró va competir durant el primer quart (6-3), però a partir del segon va ser escombrat pel poder del rival. El parcial acumulat del segon i tercer període, 7-0, va resultar definitiu.

Hoquei patins

• Girona 2-1 CH Mataró

El conjunt de la capital del Maresme serà últim de l’OK Lliga al final de la temporada.

Handbol

• Sant Vicenç 26-27 Hapo Joventut Mataró

L’equip que entrena David Verdugo acomiada la temporada amb una victòria fora de casa.

• Hapo Joventut Mataró 29-35 La Salle Bonanova

Derrota clara del Hapo davant un rival en ratxa que ha guanyat els seus últims sis partits. L’equip de Mataró suma 33 punts i no ha pogut guanyar cap dels darrers tres partits que ha disputat.

Futbol sala

• Barceloneta 4-2 Futsal Marlex Mataró

El Futsal va anar sempre a remolc i els gols d’Antonio Ortega i Bernat Pastor no van ser suficients per tal de puntuar. L’equip de Mataró defensa la tercera posició amb quatre punts d’avantatge sobre els perseguidors.

• Industrias Santa Coloma 4-6 Futsal Aliança Mataró

Les mataronines refermen la sisena posició gràcies a aquest triomf a domicili.

Hoquei herba

• Iluro HC 1-1 Club Egara

L’Iluro tanca la lliga amb un empat, amb gol de Neus Dot, que no evita que l’equip de Mataró acabi com a cuer de la competició.