Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo tanca la temporada amb una victòria a domicili

L’equip de la capital del Maresme s’imposa a la pista del Sant Vicenç i acaba vuitè (26-27)

Abril Buscà, Clara Poo i Maria Muñoz van liderar la victòria del Hapo Joventut Handbol Mataró a la pista del Sant Vicenç. La primera va fer sis gols, la segona en va anotar cinc i la tercera va aportar quatre dianes. Alisa Forné, des del pivot, també va sumar tres gols que van acabar de decantar la balança. Era l’últim partit de lliga aquesta temporada i el conjunt que entrena David Verdugo volia acabar amb bones sensacions.

El duel va començar igualat (6-5 al minut deu i 8-8 a l’equador de la primera part). Al descans, el Hapo manava d’un (14-15). Un parcial de 4-0 en els primers minuts de la segona meitat semblava canviar la dinàmica del partit. El Sant Vicenç es col·locava per davant (18-15) i amb el vent a favor. De totes maneres, el Hapo sabria reaccionar.

Deu minuts després, dels tres gols d’avantatge de l’equip local ja havíem passat al +2 a favor de les visitants (19-21). El Hapo havia firmat un parcial d’1-6 per tornar a sentir-se amb el domini de la situació. L’últim quart d’hora va ser equilibrat de nou i el Hapo va saber jugar amb més encert les pilotes decisives. Al final, victòria mínima per tancar la temporada (26-27).

L’equip de la capital del Maresme acaba la lliga en vuitena posició amb 26 punts i un balanç de dotze victòries, dos empats i dotze derrotes. Clara Poo ha sigut la màxima golejadora de l’equip, i novena de la lliga, amb 131 gols (mitjana de 5.46 per partit). L’equip ha demostrat més recursos en atac en les últimes setmanes de campionat gràcies a les figures de Maria Muñoz, Marina Tomàs o Abril Buscà. El club ha tingut una temporada estable a la categoria. Ara caldrà plantejar objectius i plantilla de cara a la 24/25.