-
-

125.000 euros per arreglar la instal·lació elèctrica del Municipal del Centenari

És el camp on juguen els equips del CE Mataró.

L’alcalde, David Bote, la regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, van visitar dimecres passat els treballs de millora de la instal·lació elèctrica del Camp Municipal d’Esports del Centenari, situat al Passeig de Carles Padrós, 14. En total, 125.235 euros invertits en millorar la instal·lació elèctrica i la creació d'una solera de formigó a una part de la graderia.

Les obres han consistit en la reforma general de l'enllumenat. S’han substituït les línies generals i els quadres de protecció i comandament dels vestidors, oficines, lavabos, i de la il·luminació del camp. També s’han substituït els projectors del camp i s’han creat tres nivells d’il·luminació per a ser utilitzats en funció de les necessitats de cada moment: entrenament en mig camp –est i oest-, entrenament a tot el camp i competició a tot el camp.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet SL.. Ara fa un any el Camp Municipal d’Esports del Centenari va estrenar nova graderia, amb capacitat per a 996 espectadors.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive