Un partit del Club Hoquei Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró acabarà últim de l’OK Lliga

El conjunt de la capital del Maresme perd a Girona i consuma la desfeta (2-1)

Era pràcticament una quimera, però el Club Hoquei Mataró encara tenia opcions remotes d’evitar el fatal desenllaç. Ara, després de perdre a la pista del Girona, ja res ho pot evitar: el CH Mataró acabarà últim de l’OK Lliga i, en conseqüència, perdrà la categoria. El partit no es va decidir fins als darrers cinc minuts però, com en la majoria d’ocasions aquesta temporada en finals igualats, va sortir creu.

La primera part va ser de màxim equilibri i les defenses, sòbries i contundents, van imposar la seva llei. Cap dels dos equips trobava la calma ni la serenor, però tampoc la determinació ni la precisió, per obrir el marcador. Els dos equips van gaudir d’un penal que no van poder transformar. Així les coses, 0-0 al descans i tot per decidir.

La segona part seguia la mateixa tònica. El Girona va tenir una falta directa que tampoc va ser capaç de convertir i, de manera irremeiable, arribàvem als últims cinc minuts amb empat a zero. Aquí van començar a passar coses. La primera, un gol del local Moisés Aguirre. Quedaven poc més de quatre minuts per intentar canviar les coses, però Marc Vázquez, a 01:09 del final, feia el 2-0 que semblava sentenciar del tot el partit. Lluc Vilà donava un bri d’esperança amb el seu gol a 54 segons del final, però ja seria massa tard i el marcador no es mouria més (2-1).

El CH Mataró queda amb onze punts, cuer, i és a nou del Rivas, penúltim, quan en queden sis en joc. Ja res pot evitar que la temporada acabi amb el CHM com a últim classificat de l’OK Lliga. La categoria d’or de l’hoquei sobre patins estatal té unes exigències tremendes que el conjunt de la capital del Maresme, aquesta vegada, no ha pogut satisfer.