Menys persones desocupades a Mataró
Notícies relacionades
Menys persones desocupades a Mataró

L'atur segueix baixant a Mataró tot i l'augment general al país

La xifra de persones desocupades ha disminuït un 1,34% respecte al mes anterior, mentre que a Catalunya i a Espanya l'atur s'ha incrementat

L'atur ha augmentat arreu de Catalunya durant el mes de juliol, però aquest no és el cas de Mataró, que ha seguit generant ocupació. La xifra de desocupats és 1,34% menor que al mes de juny, mentre que al conjunt de Catalunya ha augmentat un 0,98% respecte al mes anterior.

D'aquesta manera, Mataró manté la tendència a la baixa pel que fa a l'atur, la qual s'ha trencat tant a Catalunya com a Espanya. Una tendència que ha portat la ciutat a registrar les millors dades d'ocupació des de l'any 2008, malgrat que les xifres d'aturats es mantenen per sobre de la mitjana del Maresme i de Catalunya i es troba entre les pitjors de les ciutats catalanes de més de 50.000 habitants. 

FZOYqv9XEAIOnd2

En tancar el mes de juliol, un total de 97 mataronins i mataronines han trobat feina. La xifra total d'aturats se situa en 7.143, un 11,72% de la població activa. Respecte al juliol de l'any passat, les persones ocupades s'han incrementat en un 16,25%. Al Maresme el percentatge d'aturats és del 9,59% i a Catalunya, del 8,98%, mentre que a l'Estat espanyol se situa en el 12,62%.

L'alcalde de Mataró, David Bote, s'ha congratulat per les xifres assolides a la ciutat. A través de Twitter, ha assenyalat que l'atur "continua baixant" i que la ciutat "té futur" ja que "crea activitat econòmica, llocs de treball, i té la taxa d'atur més baixa dels darrers 14 anys". 

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive