Menys persones desocupades a Mataró
Notícies relacionades
Menys persones desocupades a Mataró

L'atur creix a Mataró per primer cop aquest 2022

L'agost ha deixat 357 mataronins i mataronines desocupades més que les que hi havia al juliol, un augment d'un 5%

patrocini pous
 

Es trenca la tendència positiva en matèria d'ocupació a Mataró. L'atur ha crescut el mes d'agost, per primer cop aquest 2022. En concret ho ha fet en un 5% respecte al mes anterior, amb un total de 357 persones que han perdut la feina.

Les dades segueixen sent positives si s'analitzen segons la variació interanual, ja que Mataró porta 10 mesos consecutius amb una xifra de desocupats per sota dels 8.000 i registra dades que no es veien des del juliol de 2008. En comparació a l'agost de l'any passat, l'atur ha baixat en un 10,2%, xifres similars a les del Maresme i la província de Barcelona.

Tal i com destaquen des de l'Ajuntament de Mataró, a l'agost normalment es registren increments de l'atur, quelcom que ha passat en 17 dels darrers 19 anys. Tot i així, l'augment viscut aquest mes ha estat important, ja que dels 17 mesos mencionats, és el quart més gran que s'ha registrat.

La taxa d'atur se situa en 12,5%, la tercera més elevada entre els municipis catalans de més de 50.000 habitants, per darrere de Manresa i Santa Coloma de Gramenet. 

 

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive