Ecommerce, clau en els negocis del present i futur.
Notícies relacionades
Ecommerce, clau en els negocis del present i futur.

5 claus del teu servei de pagament que poden marcar la diferència en el negoci

Encertar a l’hora d’escollir un servei de pagament adient per al teu negoci és clau per garantir una bona experiència als clients.

Organitzar un negoci no és gens fàcil, ja que s’han de tenir en compte un gran número de paràmetres.  Si parlem dels eCommerce, és a dir: “productes o serveis comercialitzats des d'un negoci a persones individuals”, centrar-nos en oferir una gran experiència al client és essencial per aconseguir que el seu grau de satisfacció i fidelització augmenti.

D’altra banda, triar el servei de pagaments en línia més adequat és també fonamental per a qualsevol botiga. Per aquest motiu, a continuació us oferim una sèrie de consells a l’hora de realitzar aquesta tria per tal d’aconseguir que sigui el més adient possible.

Com escollir el teu servei de pagament

 1. Que s'integri fàcilment amb la teva web o eCommerce: exemples com Shopify o WooCommerce són recomanables per poder integrar de forma òptima un bon servei de pagament digital a la nostra web.
 2. Oferir seguretat: és important que el servei escollit sigui capaç de detectar el frau i redueixi així el risc d’impagaments. Tant per la nostra banda com a empresa com per la dels clients, oferir un sistema segur i amb diverses barreres de protecció és molt important. De fet, molts dels sistemes de pagament online són encara més fiables que els que empren targetes de crèdit o de dèbit. Tot això ajudarà a millorar el nom de la marca al mercat i col·locar-la en una posició coneguda i de confiança.
 3. Escollir un servei de pagaments online que permeti realitzar transaccions en múltiples canals: com ordinadors, mòbils i apps, a més de físic, online i formats de compra com el servei per veu o els assistents virtuals. Quantes més opcions oferim als nostres clients, més facilitat i comoditat tindran per pagar de forma senzilla i sense complicacions.
 4.  Oferir assistència tècnica 24/7: en el moment de pagar poden sorgir alguns problemes o contratemps, per la qual cosa oferir un sistema d’atenció tècnica eficient als clients per solucionar els seus dubtes al moment és essencial per incrementar la sensació de seguretat durant tot el procés. Un assistent virtual, un telèfon o mail per realitzar consultes, una secció de FAQ (preguntes més freqüents)...quantes més opcions d’accidència millor.
 5. Ajudar a millorar la conversió: és molt comú que els clients estiguin a punt de comprar un servei o producte i finalment ho treguin del carret de compra per que canviïn d’idea. Aquesta decisió d’última hora pot ser degut a factors com que el lloc web requereixi que l’usuari es creí un compte o bé que el procés de passar per caixa sigui massa complicat o llarg. Un exemple dels que millor ho fan és Amazon, ja que al tenir ja la targeta o altre sistema de pagament enllaçat podem adquirir un producte amb només un senzill clic. Alliberar els consumidors de la necessitat de crear un compte o de completar tediosos formularis que sol·licitin gran quantitat d'informació personal és molt recomanable en aquest punt.

Font: marketing4ecommerce

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive