Entrenar a casa amb diversos exercicis.
Notícies relacionades
Entrenar a casa amb diversos exercicis.

Les 7 claus per motivar-te i aprofitar al màxim els entrenaments

Martín del Horno, entrenador personal de Gympass, assenyala com optimitzar els nostres entenaments.

La feina, la família  i el dia a dia se't mengen, pero vols entrenar: per salut, per veure't millor, per desconnectar. A vegades costa, sobretot si estàs començant. I molts dels reptes que intentem tirar endavant en moments rellevants (després de vacances, a principis d'any) acaben senes complir-se.

Per això, des de Gympass han elaborat set punts que consideren importants per poder optimizar el nostre temps al gimnàs i que et poden ajudar a estar motivat per aconseguir els teus objectius.

Calendari setmanal i moments exclusius per l'exercici

Organitzar-se és clau, ja que et permet marcar-te moments que són per tu. Si a més has definit que faràs en aquell espai de temps, guanyes en eficiència. Una rutina passa també per tenir un bon calendari.

Centrar-te en l'entrenament

Pot ser que tinguis poc temps per fer exercici, però cal que el temps que tinguis el facis concentrat en l'entrenament. Per tant, és important que mentalment estiguem pensant només en entrenar. Siguin 15 o 60 minuts.

Menjar i beure abans del gimnàs

Segons Gympass és contraindicat entrenar amb l'estómac buit, així que intentem menjar alguna cosa rica en carbohidrats i en proteïnes. La hidratació també és rellevant: abans, durant i després.

Mantenir la forma amb el full body

Si el que vols és mantenir la forma, els entenaments de diversos grups musculars en una sola sessió van molt bé quan no tens prou temps: si controlem bé la intensitat durant l'entenament, menys duració i més intensitat, els resultats arriben amb poc temps.

Fer exercici a casa

Dues manovelles, una estora i una mica de motivació, no cal més per poder entrenar a casa i aconseguir resultats. Si busques una bona app d'entrenaments o classes online, serà encara més fàcil. Cal posar-se el xip de fitness: roba, un espai concret...

Sobretot, escalfa

Escalfar és important encara que tinguis poc temps. Només necessites cinc minuts per escalfar els grups musculars que treballaràs i és una cosa que notaràs molt, a més que t'ajuda a posar-te ja en mode gimnàs.

I descansa el que toca

Entre els exercicis és ideal que hi hagi de 30 a 60 segons de descans: cal recuperar energia per poder seguir. Descansar permet que la freqüència cardíaca i la temperatura corporal tornin als nivells normals i puguis exigir-te al màxim acte seguit.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive