Gimnasos, centres d'entrenament i més.

Ets a temps de posar-te en forma: els principals centres d'entrenament i fitness de Mataró

Salva Fernàndez FOTO PORTADA: Gimnasos, centres d'entrenament i més.

Posa't en forma amb els centres esportius i de fitness destacats de Mataró amb la seva fitxa i contacte al mapa a continuació amb tot el que ofereixen.

Gimnàs, centres esportius i fitness (fes clic per descobrir-los)

Els centres d'esport i fitness

Posar-se en forma és un dels molts objectius que els mataronins i mataronins es marquen després de vacances. Però tots sabem com és el mes de setembre: tornada a l'escola, a la rutina, canvi de ritme i en molts moments, falta de temps. Poden sonar a realitat o a excusa, però sigui com sigui, et marques un objectiu i acabes troban-te a mitjan mes d'octubre. Però ara ja sí. És el moment. a Mataró hi ha una gran quantitat de centres d'entrenament i de fitness per assolir allò que et proposes en diferents disciplines. Aquests són els seleccionats:

NAOS - Centre de salut i benestar personalitzat a Mataró

Naos és un nou espai esportiu en el qual destaquen els seus entrenaments personals i tot el relacionat amb la preparació física, readaptació, fisioteràpia, nutrició i altres propostes com el pilates, el coaching esportiu o la psicologia. Estar bé per dins i per fora. Més informació aquí.

Eurofitness El Sorrall 

Eurofitness El Sorrall és l´unic club de Mataró que compta amb unes instalacions amb més de 9000m2 per gaudir de l´esport i el fitness en familia. La piscina exterior és el complement que el fa ser un club exclusiu. Més informació aquí.

PARADISE - Centre esportiu DIR

Un complex esportiu de primer nivell en el qual es poden trobar tot tipus d'espais per a la pràctica esportiva, amb classes dirigides (body pump, zumba, spindir, pilates, aqua dir, boxa...) i amb una complerta oferta per al fitness o la natació. Més informació aquí.

Fitness Factory - Club fitness

Un dels clubs de fitness veterans de la capital del Maresme amb més de dues dècades d'experiència i que compta amb diversos espais dedicats a l'activitat física. Piscina, sala de màquines, activitats programades com spinning, sala box, indor walking i botiga de productes, entre d'altres. Més informació aquí.

CN Mataró - Esport a tocar del mar

El Cenrte Natació Mataró no és només un dels clubs més importants a nivell competitiu de la ciutat, sinó també un complex amb tot tipus d'activitats en sec (ciclo indoor, gac, zumba, TTC, aerosteps, activitats sèniors i molt més) sinó que també ofereix un gran ventall d'activitats aquàtiques amb cursets de natació, natació adaptada, aiguagim i d'altres. Un espai d'activitat física i de vida social de primera. Més informació aquí.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive