El millor Pumptrack del Maresme, a Sant Vicenç de Montalt
El millor Pumptrack del Maresme, a Sant Vicenç de Montalt

El millor Pumptrack del Maresme, a Sant Vicenç de Montalt

El circuit tancat per a bicicletes, BMX, patins, scooters o skates millora la zona lúdica i esportiva de la riera del Gorg

Pumptrack és un d'aquells noms en anglès que poden no sonar de res, però amb les fotos ja te'n pots fer a la idea. Al Maresme n'hi ha diversos però Sant Vicenç de Montalt compta amb un de nou de primer nivell, que permet ampliar i nodrir amb nou contingut l’oferta lúdico-esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any.

Un Pumptrack és un circuit amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patins, scooters, skates…

pumptrak  4
La inauguració del Pumptrak


La principal característica d’aquesta instal·lació és que permet mantenir-se en moviment sense pedalejar o donar-se impuls, només amb la inèrcia dels salts i la pròpia habilitat de les persones usuàries. Aquest espai lúdic i esportiu, impulsat per la Regidoria d’Esports, s'ha construït a la riera del Gorg, ampliant així la zona destinada a la pràctica d’activitat a l’aire lliure.

Les normes del Pumptrak

L’entrada en funcionament d’aquest circuit suposa també l’aplicació d’una normativa que cal complir per garantir la seguretat de les persones usuàries. En aquest sentit, no en poden fer ús els menors si no van acompanyats dels pares o tutors i és obligatori l’ús del casc. Resta prohibida l’entrada de vehicles a motor, l’accés a peu a l’interior del circuit sense causa justificada i l’entrada d’animals. Tampoc es permet transitar-hi en sentit contrari. L’incompliment d’aquestes normes pot comportar l’expulsió de les instal·lacions.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive