La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró
Notícies relacionades
La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró

La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró

Appat, el delivery sostenible i ètic, ofereix totes les cultures gastronòmiques de Mataró a tres clics

Ja fa nou mesos que els mataronins tenen una alternativa ètica i sostenible per demanar menjar a casa. Cada setmana més gent coneix i confia en Appat, el delivery local que permet literalment fer una volta al món a través de les diferents cultures gastronòmiques presents a la ciutat. Perquè qui associï demanar menjar a domicili només a menjar italià o xinès és que no coneix el mapa, varietat i oferta d’establiments recollits en aquesta App, disponible i de fàcil accés.

Scroll fins a triar restaurant, un primer clic per seleccionar-lo, un altre per fer la comanda i un darrer per a pagar. Appat posa a tres clics de distancia la més àmplia varietat de restaurants locals, per dinar o per a sopar, amb la certesa que confiant-hi s’enforteix el teixit econòmic mataroní i, per contra d’altres empreses de delivery, no es contribueix a l’explotació laboral ni es malmet el medi ambient.

La volta al món amb Appat

I és que el que costa amb Appat és escollir: tens 35 opcions diferents i cada cop són més. Amb elles pots triar entre l’àmplia nòmina de les millors pizzeries locals o anar de japonès al Su, Hapo, Sèsam Negre o Katsumi. Et pots deixar seduir per la cuina africana de Dem Dik o la mexicana de Chipotlin o Celestun, confiar en el menjar àrab de Kebab Santa Maria o el mític A la Turca, fer xinès escollint entre Gran Món i l’Oriental o anar-te’n a l’argentina amb Espressione o al Carib amb Arepados. Hi ha àmplia nòmina d’entrepans com els mítics Frankfurt’s i especialistes en hamburgueses com la premiada Double Bière, el Lennon o el Burguer Center o establiments de pura cuina catalana com el Farcell

Appat

Els repartidors d'Appat

Allò que més es valora d’Appat

Appat no para de créixer gràcies a cada comanda, a cada mataroní que hi confia com a model i com a exemple. Expliquen els seus responsables que “una de les pràctiques on hem rebut un retorn positiu més immediat és pel que fa a les condicions laborals dignes pel nostre equip. Fomentem l'ocupació amb drets i gràcies a això disposem d'un equip professional, amb un bon rendiment i rebem sovint candidatures per participar al projecte”. Igualment els clients valoren molt la presentació de l'alimentació amb un bon packaging, fet que amb els embalatges ecofriendly i adequats al producte.

Els vehicles elèctrics són molt silenciosos i la valoració entre els negocis i el seu veïnat és molt positiva, vers els vehicles de combustió que emeten sons estridents i molestos. Fins ara s’ha estalviat l’emissió, fins ara, aproximadament 450 Kg de CO2 a l'aire de Mataró. “Appat hem ofert una alternativa ètica i sostenible i hem contribuït a la conscienciació i visibilització dels problemes i males conductes en el sector del delivery. Hem col•laborat en l'augment d'activitat i facturació en l'economia local i de petites empreses, millorant la seva situació”, asseguren.
 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive