La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró
Notícies relacionades
La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró

La volta gastronòmica al món sense moure’s de casa, a Mataró

Appat, el delivery sostenible i ètic, ofereix totes les cultures gastronòmiques de Mataró a tres clics

Ja fa nou mesos que els mataronins tenen una alternativa ètica i sostenible per demanar menjar a casa. Cada setmana més gent coneix i confia en Appat, el delivery local que permet literalment fer una volta al món a través de les diferents cultures gastronòmiques presents a la ciutat. Perquè qui associï demanar menjar a domicili només a menjar italià o xinès és que no coneix el mapa, varietat i oferta d’establiments recollits en aquesta App, disponible i de fàcil accés.

Scroll fins a triar restaurant, un primer clic per seleccionar-lo, un altre per fer la comanda i un darrer per a pagar. Appat posa a tres clics de distancia la més àmplia varietat de restaurants locals, per dinar o per a sopar, amb la certesa que confiant-hi s’enforteix el teixit econòmic mataroní i, per contra d’altres empreses de delivery, no es contribueix a l’explotació laboral ni es malmet el medi ambient.

La volta al món amb Appat

I és que el que costa amb Appat és escollir: tens 35 opcions diferents i cada cop són més. Amb elles pots triar entre l’àmplia nòmina de les millors pizzeries locals o anar de japonès al Su, Hapo, Sèsam Negre o Katsumi. Et pots deixar seduir per la cuina africana de Dem Dik o la mexicana de Chipotlin o Celestun, confiar en el menjar àrab de Kebab Santa Maria o el mític A la Turca, fer xinès escollint entre Gran Món i l’Oriental o anar-te’n a l’argentina amb Espressione o al Carib amb Arepados. Hi ha àmplia nòmina d’entrepans com els mítics Frankfurt’s i especialistes en hamburgueses com la premiada Double Bière, el Lennon o el Burguer Center o establiments de pura cuina catalana com el Farcell

Appat

Els repartidors d'Appat

Allò que més es valora d’Appat

Appat no para de créixer gràcies a cada comanda, a cada mataroní que hi confia com a model i com a exemple. Expliquen els seus responsables que “una de les pràctiques on hem rebut un retorn positiu més immediat és pel que fa a les condicions laborals dignes pel nostre equip. Fomentem l'ocupació amb drets i gràcies a això disposem d'un equip professional, amb un bon rendiment i rebem sovint candidatures per participar al projecte”. Igualment els clients valoren molt la presentació de l'alimentació amb un bon packaging, fet que amb els embalatges ecofriendly i adequats al producte.

Els vehicles elèctrics són molt silenciosos i la valoració entre els negocis i el seu veïnat és molt positiva, vers els vehicles de combustió que emeten sons estridents i molestos. Fins ara s’ha estalviat l’emissió, fins ara, aproximadament 450 Kg de CO2 a l'aire de Mataró. “Appat hem ofert una alternativa ètica i sostenible i hem contribuït a la conscienciació i visibilització dels problemes i males conductes en el sector del delivery. Hem col•laborat en l'augment d'activitat i facturació en l'economia local i de petites empreses, millorant la seva situació”, asseguren.
 

Comentaris (1)

Si son d'aquí... Fa 7 mesos
Si son d'aquí, haurien de saber que no s'ha de circular per la vorera ni per zones de vianants, encara que les seves motos sigui silencioses.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive