Appat, l'aplicació delivery ètic a Mataró
Appat, l'aplicació delivery ètic a Mataró

Appat, l'aplicació delivery que aposta per l'ètica i la sostenibilitat

Aplicació mòbil de caràcter local que treballa amb riders contractats.

Appat es troba a Mataró per canviar les coses. Amb aquesta voluntat va néixer al juliol d'aquest 2021 l'aplicació mòbil de delivery per a Mataró que es defineix com a ètica i sostenible. Perquè Appat, per sobre de tot, competeix amb una filosofia totalment diferent. És per això que es tracta de l'única app de delivery que hi ha a la capital del Maresme que compta amb repartidors, riders, contractats per ells mateixos.

Treballadors que cotitzen a la seguretat social, tenen vacances pagades, un sou digne dins de conveni i compten amb tots els drets d'un treballador a règim general. La voluntat d'Appat és la d'oferir el millor servei als clients i als restaurants, però també les millors condicions del seu model de negoci.

Això es nota, també, en el fet que els riders es desplacen amb una flota de motos 100% elèctriques que exteuen l'energia de fonts renovables: aconseguir que la petjada d'emissions sigui zero i que a més, el servei sigui silenciós de cara al descans dels veïns, sobretot en els torns de nit per sopar.

Adéu grans cadenes, només restauradors locals

Dins de la seva filosofia de proximitat local, Appat també destaca pel fet de treballar amb la restauració local i no amb grans cadenes de menjar ràpid. Perquè Appat vol oferir un delivery ètic i sostenible, quelcom estrany i poc freqüent en un sector on la competència, grans multinacionals, busquen maximitzar el benefici i el rendiment a tota costa. Però Appat sap que no tot val.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive