-
-

Salva

Su. cocina japonesa, restaurant entre la tradició nipona i la cuina moderna

Un dels restaurants japonesos de moda a la ciutat pel producte fresc, la varietat i la originalitat d’alguns dels seus plats; es van assessorar al TecnoCampus

Su. cocina japonesa és un nou establiment al carrer Pujol dedicat al concepte de cuina japonesa tradicional però actualitzada als temps que corren. Impulsat pels socis Albino Cisneiros i Mafalda Bluemel, l’objectiu del restaurant és poder oferir una experiència única al Maresme gràcies a la seva barra des d’on es veu els sushi man treballant i amb qui es pot intercanviar idees. No hi ha una barra com aquesta a Mataró i la comarca, i això aporta un valor afegit.

“Quan vam pensar en l’empresa, no sabíem com en seria de viable, i vam contactar amb el TecnoCampus”, explica Mafalda. Des del primer contacte van fer un taller per aprendre a fer un model de negoci i tenir sobre paper el restaurant i “veure la realitat del projecte”. Expliquen també que gràcies a aquest assessorament van poder centrar la idea, marcar els objectius prioritaris i tenir un certificat de viabilitat que els donava “tranquil·litat sobre el que volíem tirar endavant”. 

Els va permetre, també, conèixer els tipus de camí que hi havia per conformar una empresa, dubtes legals i cerca de locals adequats tot de manera centralitzada, sense haver d’anar a diferents llocs. “Va ser un impuls necessari per a la nostra idea, ja que l’experiència treballant en el sector és una cosa i establir un pla de negoci n’és una altra”.
El resultat final és un projecte personal on el sushi n’és el gran protagonista, i on en productes principals no falta el salmó i la tonyina però també es treballa amb d’altra matèria primera com calamar, pop, sardina, anguila o bonítol. Alguns dels plats calents com el kakiage negra o el bao soft shell crab destaquen enmig d’una barra lliura de creació on es fan taules free style personalitzades per a cada client.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive