Usuaris de la Plaja del Varador
Notícies relacionades
Usuaris de la Plaja del Varador

Capgròs.com - ACN

Els bars de platja que encara falten a Mataró, imminents

Aquesta setmana o la vinent s’instal·laran els tres que falten i que s’han endarrerit un mes i mig respecte l’inici de la temporada

patrocini Pous B

A les platges de Mataró encara els falten bars de platja. O guinguetes, o xiringuitos, o com se’ls vulgui anomenar. Tot i que la temporada de platja començava l’1 de juny, el procés de licitació dels nous bars de platja es va complicar i es va haver de repetir en alguns casos. El resultat, que encara faltin tres dels nous adjudicataris per instal·lar tot i que la regidora Núria Moreno assegura que és qüestió de dies, de màxim una setmana, perquè ja operin. “Ja depèn d’ells, però és imminent”, ha concretat en la presentació dels serveis de platja. 

Falten per instal·lar dues guinguetes al Varador i una més a la platja de Ponent. L’Ajuntament ha apostat per substituir algunes guinguetes per ‘food trucks’. En total  hi haurà 7 guinguetes,  4 de les quals estaran situades a la platja del Varador, 2 a la platja del Callao i 1 a la de Sant Simó , mentre que els ‘food trucks’   estan a la zona del Callao i a la platja de Ponent. 

Les raons de no haver renovat

El període de quatre anys de l'anterior concessió s'havia esgotat i, tot i la petició dels operadors, l'Ajuntament va decidir no prorrogar-los un any més la llicència per compensar l'estiu de 2020, condicionat per la pandèmia. El govern municipal al·lega que la mesura podria haver generat una situació d'inseguretat jurídica als propis concessionaris, ja que ni l'Estat, titular de l'espai, ni la Generalitat, encarregada de la gestió administrativa, no van donar una resposta a les consultes fetes pel consistori.

La nova licitació, tant de les guinguetes com de les 'food trucks' també s'ha fet per als pròxim quatre anys.

 

Comentaris (2)

Carles Fa 27 dies
Jo esperaria a posar-les al novembre per vendre-hi castanyes.
quins cracks els de llicències Fa 29 dies
Son uns cracks, allà on toquen: terrasses, concursos, edificis en mal estat, sempre paga el ciutadà, però ells continuen sense agafar el telèfon, dient que tot on line, i vivint a l'interior de l'edifici de vidre aïllats del món.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive