Can Margarit és un dels noms propis del litoral de Mataró. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Can Margarit és un dels noms propis del litoral de Mataró. Foto: R.Gallofré

El litoral de Mataró, encara a mig gas

Mataró segueix amb menys bars de platja del compte, un mes després de l’inici de la temporada

patrocini Pous B

L’associació d’idees entre estiu i gastronomia mena a arran de mar, a trepitjar la sorra, a mirar de buscar fresca tot esperant que bufi la brisa. Els bars de platja són aquells actors efímers que durant els mesos d’estiu complementen l’oferta inigualable que suposa les quatre platges i els quilòmetres de platja mataronina. De fet, tot el litoral té com una triple línia d’oferta gastronòmica. Les guinguetes a la sorra, els restaurants ja a un primer nivell i al Port i, també, tota la disposició de bars i restaurants que fan de la primera línia de mar a l’altra banda de les vies i la carretera, una de les zones més avesades a la restauració de la ciutat.

Encara falten guinguetes per instal·lar i noves inauguracions al Port de Mataró

Aquest any, però, a Mataró la temporada ha començat entrebancada, amb la meitat de les guinguetes d’altres anys. És una situació que s’arrossega de fa setmanes, que té raons de termini i també administratives però que fa que quan ja fa un mes de l’inici de la temporada estival encara hi hagi sonores absències i espais habituals de bars de platja buits. És una estampa que sorprèn als milers de mataronins i maresmencs que hi passegen cada dia, i encara més els caps de setmana. 

Properament...

Des de l’Ajuntament de Mataró encara no es dona resposta a la pregunta de quan podrà haver-hi totes les guinguetes instal·lades. Alguns concursos s’han hagut de refer, en d’altres falta documentació… i fins que no hi siguin tots els serveis en plenitud (ja avançat el juliol) no es presentarà la temporada en plenitud.

La sensació de mig gas es comparteix amb el fet que alguns dels nous protagonistes gastronòmics al renovat Port de Mataró encara no hagin obert. En aquest sentit, però, també és qüestió de dies o setmanes. La notícia és que ben aviat el litoral de Mataró podrà bategar amb tots els seus cors i espais, de punta a punta i amb gran potencial per tornar a ser l’espai preferit per anar a sopar o prendre qualsevol cosa durant aquests mesos de més xafogor.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive