Obres de reparació paviment Plaça Santa Anna. Foto: R.Gallofré
Obres de reparació paviment Plaça Santa Anna. Foto: R.Gallofré

Tres dies d’obres per reparar el terra de la Plaça de Santa Anna

Fa només set mesos que va enllestir-se la renovació del paviment, pel que l’obra encara està en garantia

Els mataronins que van i venen per la cèntrica Plaça de Santa Anna poden trobar-se amb una imatge que els produeixi un autèntic ‘deja vu’: torna a haver-hi obres d’arranjament del paviment. Són obres de reparació puntuals que es produeixen set mesos després del final de la renovació.

El resultat de les obres de renovació del paviment de la Plaça de Santa Anna ha estat àmpliament criticat per ciutadania i també grups de l’oposició al govern municipal. El mateix juliol del 2021, en acabar-se les obres, Junts i ERC ja van criticar el resultat d’aquestes pels desperfectes que presentava el terra. El setembre tots dos grups denunciaven públicament que el resultat era “un nyap”.

Obres de reparació paviment Plaça Santa Anna. Foto: R.Gallofré
Obres de reparació paviment Plaça Santa Anna. Foto: R.Gallofré

Les obres de renovació del paviment de la Plaça de Santa Anna, una inversió de 272.000 euros que en part se subvencionaran gràcies als fons europeus per a la dinamització comercial, van acabar el juliol i tenen 12 mesos de garantia. Motiu pel qual els desperfectes que s’ocasionin durant aquest període (que venç aquest mateix estiu) corren a càrrec de l’empresa.

Obres de reparació paviment Plaça Santa Anna. Foto: R.Gallofré

Les peces noves es noten per color, al terra. Foto: R.Gallofré

Aquesta és la situació en la que es troba ara la plaça, que durant tres dies acull les feines de reparació puntual de l’empresa constructora, TECRAUL, que n’assumeix el cost. Aquí el problema vindrà en les futures reparacions passat el mes de juliol, que ja hauran de costejar-se per part de l’Ajuntament. 

Comentaris (14)

Maria Carme Fa 1 any
... segueix. Caldra preparar un pressupost especial perque caldra anar reparant els terres cada 3 mesos! Qui pren les decisions a l'Ajuntament? Es que no hi ha cap enginyer de materials que expliqui què cal posar en cada tipus de terra? Hem d'estar tot l'any ensopegant, caient, pagant i callant perquè algu que no sap fer la seva feina (per a no malpensar)? ¿Es que algu treu algun profit de tant nyap urbanistic? Ja n'estem farts, Sr. Bote!!!!
Maria Carme Fa 1 any
Es tornarà a trencar d'aqui a 4 dies, perquè el tipus de paviment es inadequat. No es poden posar lloses a cap lloc que hagi de tenir qualsevol tipus de tràfic, ni que sigui puntual, perque les lloses vibren, es mouen i fginalment es trenquen. Aquests terres s'han d'asfaltar, com estan la majoria de carrers!! Asfalt o adoquins! No hi ha cap mes solució. Això haurien de saber-ho els llumeneres i tècnics municipals, que per algo hi ha enginyers i arquitectes, ¿oi? Si anem enllosant, caldra
Joan Carles Fa 1 any
Ja veureu el Camí Ral d'aquí mig any després de l'inaguració con estarà.....Si a la plaça Santa Ana estàn trencades i és un espai on no hi passen cotxes.
BD Fa 1 any
Un día paseando con un buen amigo por cierto uno de los mejores Ingenieros de Catalunya, me explicó: que una de las cosas que hay que hacer cuando se hace una obra son varios parámetros. Ex: peso que soportará, afluencia de pisadas, peatonales, coches, furgonetas, buses. Que las baldosas que habían puesto no eran adecuadas para ese tipo de vía. ( La Riera). Cuantas veces se ha arreglado? Cuanta gente se ha caído? Yo no entiendo, pero si llevara un gobierno tendría a los mejores profesi
Anònim Fa 1 any
Un altre encert d aquest ajuntament, no pensarem malament hi que l empresa encarregada sigui amiguet d algú dins el Ajuntament, pensarem millor i direm que tenen una llista d incompetents a dins i a fora del Consistori i així inverteixen els diners dels pobres mataronins que estem fins els NASSOS de tot i de tots els regidors i sobre tot del alcalde
SCC Fa 1 any
Y digo yo no sería mejor como en la mayoría de ciudades europeas, donde en vez de gastar en rayolas utilizan directamente grava para hacerlo todo más limpio y accesible, además de tener una fácil restauración al cabo de pocos años y con mucho menos coste. Nos ahorraríamos muchos problemas en la movilidad y además una pasta. Y por cierto si son un poco cuidadosos en el montaje queda mucho más limpio que la chapuza que tenemos en Mataró.
roberto rodrigo Fa 1 any
Cuando pones a cargo del dinero comun a gente q tiene como único objetivo tocarse lo q no suena pasan estas cosas.....Este ayuntamiento no tiene vergüenza, si le quedase un mínimo de dignidad dimitiría en bloque, pero ya os aseguro que en la empresa privada no llegan ni a la entrevista.
Consol Fa 1 any
Doncs que la:arreglin aviat, que aquest asfalt els ha durat 7 mesos però el nou parc de la ronda Bellavista, nou dipòsit, está tot foradat i mal fet i encara està toi sense inagurar, ni pensar com estarà quan plogui
Can Graupera de les Neules Fa 1 any
Les rajoles de davant de can Graupera, al carrer de Sant Simó, ja estan fora de garantia? Algú hi caurà i s'hi farà mal.
Josep M@ Fa 1 any
Un altre pegat finalment hasta podrem jugar-hi a escacs

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive