ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna
ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna

Cugat Comas

ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna

Els dos grups fan pinya per denunciar “la desídia i la deixadesa” del govern municipal envers la via pública

Fa dos mesos que van acabar-se les obres de renovació del paviment de la Plaça de Santa Anna de Mataró i el resultat és discutible. “Un nyap sobre un altre nyap”, denuncien ERC i Junts. Els dos grups de l’oposició mataronina fan equip (amb imatge doble especial inclosa) i es proposen fer pinya a l’hora de denunciar el que defineixen com “desídia i deixadesa” del govern municipal envers la via pública.

La nova Plaça de Santa Anna comença a replicar vells defectes del paviment que s’hi va substituir. Taques sobre el material nou, desgast del material, peces que es mouen, pedres encrostonades. “És un nyap perquè l’obra no s’ha dissenyat ni executat degudament. No s’han tingut en compte els usos de la plaça ni s’ha escollit el tipus de paviment adient. Aquest material és molt sensible i a més no s’han respectat els temps necessaris de l’obra”, denuncia el regidor Xavier Font, de Junts, que posa sobre la taula que “l’obra ha costat 272.000 euros i el resultat és impresentable, si un paleta fes això a casa meva no li pagaria però l’Ajuntament ja ha recepcionat l’obra i amb un sol any de garantia… acabarà costant molts més diners”.

ERC i Junts fan equip perquè creuen que la Plaça de Santa Anna és un exemple més d’una manera de fer del govern. “Ho veiem també amb els semàfors, amb l’estat de l’espai públic, amb el desastre de llicències o amb la manca d'autoritat en la policia… aquest nyap posa de manifest la manera de treballar del govern: la desídia, en qui dia passa any empeny, el no pensar en la qualitat”, critica Francesc Teixidó que es pregunta “com volen que confiem el disseny del futur de la ciutat si no són capaços de fer unes obres com aquestes amb unes condicions mínimes de qualitat?”

Font, Teixidó, Canela, Guanyabens i els dos logotips de les formacions.

Font, Teixidó, Canela, Guanyabens i els dos logotips de les formacions.


Una aliança amb recorregut

La roda de premsa feta in situ sobre el paviment renovat de Santa Anna és la primera conjunta d’Esquerra Republicana i Junts per Mataró però podria no ser la última. Alfons Canela, portaveu de Junts, explica que “el manteniment de l’espai públic no té un color polític, si el govern no ho té com a prioritat sempre que faci falta ho denunciarem conjuntament, per així tenir més força”. Canela parla de “negligència del govern envers la via pública” i el seu homòleg a ERC, Francesc Teixidó assegura que “treballarem conjuntament amb Junts en el que calgui, aquesta escenificació en temes tan evidents és útil per despertar a la ciutadania”.

Comentaris (15)

Anònim Fa 1 any
Tots són nyaps en aquesta ciutat, així anirem pagant les "chapuzillas", només amb el carril bici s han lluït, la mitat de bicis i patinets van pel carril dels cotxes, el perill dels vianants i de la gent quan aparca i baixa dels cotxes i ara els camions i furgonetes no poden aparcar i pujant a les a aceres un altre perill i destrossant el paviment, i després voldran que ho paguem els propietaris dels parkings com si fos culpa nostre
Geoffrey Fa 1 any
Madrid should take over as the local government, are not capable of administration,.... They employ incompetent people to do public works, with no inspections by qualified people. The mayor and staff should resign. .
x Fa 1 any
Perque no veniu als barris a parlar de la inseguretat?...si ja se que no es el centre pero tambe som mataro, ah clar que algu os pot preguntar si esteu al govern de la generalitat perque no feu res en aquest tema? bueno clar os poden dir que de una manera totalment polititzada sou part del problema d aquesta inseguretat, vinga a parlar de "nyaps" mentres molts ciutadans de mataro no poden ni sortir de casa tranquils sense por a ser atacats, robats...mentres vosaltres mireu cap el terra.
altres carrers Fa 1 any
El paviment de calçada dels trams dels carrers Lepant, Gravina i Sant Agustí han quedat destrossats pel trànsit dels camions de la senyora constructora de les 2 noves torres. Té previst l'Ajuntament exigir la seva reparació incloent pilones de l'tram de Sant Agustí? O com sempre ho pagarem entre tots!
Jaume Fa 1 any
Deu haver sigut el grup d'experts que acostuma a tenir el partit socialista... quina colla d'incompetents.
Els pentina gats... Fa 1 any
Està la ciutat pitjor que maj. Insegura, plena ocupes, plena forata, gent farta.. I ens quedem a Santa Anna..
Mat1 Fa 1 any
I si mirem l'estat dels carrers... El Cami Ral entre Av. Francesc Macia i St. Valentí fa vergonya aliena. El C. Lepanto o Montserrat ídem. Etc etc... A aixó cal sumar la recuperació i increment de les taxes de guals, recuperació impost en vehicles de més de 25 anys (si, alguns encara no ens podem permetre canviar de cotxe cada 4 anys), .... tot sigui fer caixa per invertir en absurditats sense cap tipus de responsabilitat tècnica ni moral.
Mat1 Fa 1 any
I no només la Pl.Sta Anna. La Riera fa pena. No havien acabat el tram baix que ja estaven fent noves reparacions en el tram superior acabat dies abans. Ni el material és el correcte, ni la qualitat la que pertoca. Al c. Cuba van haver de repassar diverses vegades la cantonada amb C. Castaños ja que no han pensat en angles de gir (ídem en C. Sant Josep Oriol). A la Cantonada de C.cuba amb Sant Cugat les peces de pedra artíficial son un poema. No han tingut en compte els camions de mercat/ser
a Teixidó Fa 1 any
senyors independentistes de Esquerra i Junts. Una pregunta important que és la que me preocupa a la ciutadania. I la “desídia i deixadesa” del govern municipal envers la delinquència no li pregunteu a en Bote en canvi???? Hi han cada vegades més boques que assessoreu i defenseu a Menes i delinquents traicionant al ciutadà mataroní i català. I això? No fareu negocis amb aquests? Seria lo últim per deixar-vos de votar i la familia igual que patim la inseguretat. Ens estem fartant
Carles Bonamusa Fa 1 any
Ens guanyem a pols ser “capgrossos”. Tenia una petita esperança de que no la tornessim a cagar, però l’altre dia vaig passejar per la Rambla i vaig quedar esturat. No entenc res. No entenc que es pot ser tant incompetent!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive