ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna
ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna

Cugat Comas

ERC i Junts denuncien plegats el “nyap” de la nova Plaça de Santa Anna

Els dos grups fan pinya per denunciar “la desídia i la deixadesa” del govern municipal envers la via pública

Fa dos mesos que van acabar-se les obres de renovació del paviment de la Plaça de Santa Anna de Mataró i el resultat és discutible. “Un nyap sobre un altre nyap”, denuncien ERC i Junts. Els dos grups de l’oposició mataronina fan equip (amb imatge doble especial inclosa) i es proposen fer pinya a l’hora de denunciar el que defineixen com “desídia i deixadesa” del govern municipal envers la via pública.

La nova Plaça de Santa Anna comença a replicar vells defectes del paviment que s’hi va substituir. Taques sobre el material nou, desgast del material, peces que es mouen, pedres encrostonades. “És un nyap perquè l’obra no s’ha dissenyat ni executat degudament. No s’han tingut en compte els usos de la plaça ni s’ha escollit el tipus de paviment adient. Aquest material és molt sensible i a més no s’han respectat els temps necessaris de l’obra”, denuncia el regidor Xavier Font, de Junts, que posa sobre la taula que “l’obra ha costat 272.000 euros i el resultat és impresentable, si un paleta fes això a casa meva no li pagaria però l’Ajuntament ja ha recepcionat l’obra i amb un sol any de garantia… acabarà costant molts més diners”.

ERC i Junts fan equip perquè creuen que la Plaça de Santa Anna és un exemple més d’una manera de fer del govern. “Ho veiem també amb els semàfors, amb l’estat de l’espai públic, amb el desastre de llicències o amb la manca d'autoritat en la policia… aquest nyap posa de manifest la manera de treballar del govern: la desídia, en qui dia passa any empeny, el no pensar en la qualitat”, critica Francesc Teixidó que es pregunta “com volen que confiem el disseny del futur de la ciutat si no són capaços de fer unes obres com aquestes amb unes condicions mínimes de qualitat?”

Font, Teixidó, Canela, Guanyabens i els dos logotips de les formacions.

Font, Teixidó, Canela, Guanyabens i els dos logotips de les formacions.


Una aliança amb recorregut

La roda de premsa feta in situ sobre el paviment renovat de Santa Anna és la primera conjunta d’Esquerra Republicana i Junts per Mataró però podria no ser la última. Alfons Canela, portaveu de Junts, explica que “el manteniment de l’espai públic no té un color polític, si el govern no ho té com a prioritat sempre que faci falta ho denunciarem conjuntament, per així tenir més força”. Canela parla de “negligència del govern envers la via pública” i el seu homòleg a ERC, Francesc Teixidó assegura que “treballarem conjuntament amb Junts en el que calgui, aquesta escenificació en temes tan evidents és útil per despertar a la ciutadania”.

Comentaris (17)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive