Dues imatges del tram en mal estat del Camí Ral. Fotos: Cedides
Notícies relacionades
Dues imatges del tram en mal estat del Camí Ral. Fotos: Cedides

Denuncien el mal estat d’un tram del Camí Ral de Mataró

Els residents lamenten que la vorera és intransitable per a les persones amb problemes de mobilitat en el tram del Camí Ral entre els carrers Sant Agustí i Sant Antoni

La vorera del Camí Ral, en un dels trams més cèntrics del carrer que creua tota la ciutat de Mataró, es troba en molt mal estat. Així ho denuncien els residents de la zona, que reclamen a l’Ajuntament que faci obres de millora en un sector que, per la seva ubicació al casc antic i per estar rodejada d’equipaments, té molt de trànsit ciutadà a diari.

El tram en qüestió contrasta notablement amb la imatge que presenta el Camí Ral a pocs centenars de metres, entre la Rambla i el carrer Cooperativa, on llueix la flamant renovació que l’ha convertit en molt més amable per als vianants. Per contra, del carrer Sant Agustí en direcció al barri de l’Havana, presenta una imatge força deplorable per a qui opta pel trànsit a peu.

Tal i com assenyalen els veïns, hi ha punts d’aquest tram on les llambordes han desaparegut, on la vorera presenta una inclinació impròpia, fruit del desgast. En alguns punts fins i tot la vorera ha quedat per sota del nivell de l’asfalt. Tot plegat fa que les persones amb mobilitat reduïda, com ara els que transiten en cadira de rodes, o bé els que porten cotxets, trobin moltes dificultats per caminar-hi.

tram camí ral

Vorera malmesa al Camí Ral

En aquest tram del Camí Ral, tan cèntric, hi ha tota mena d’equipaments i negocis de gran ús ciutadà, com ara un dels accessos a l’Escola Pia Santa Anna, una escola d’anglès, una residència de la gent gran o una llar d’infants, entre d’altres, de manera que és un tram amb força moviment ciutadà.

Els veïns expliquen que ja fa més d’un any que han denunciat la situació davant l’Ajuntament, presentant fotografies dels desperfectes i la manca de manteniment, així com presentant una instància per escrit. Consideren que caldria actuar a curt termini ja que ha esdevingut perillós per als vianants.

91430aed 8969 4d16 8bf5 9da4409944b6

Els veïns es queixen del mal estat

L’Ajuntament de Mataró té previst invertir fins a 2,3 milions d’euros enguany en més de 50 actuacions de reforç de paviment o renovació de calçades, reurbanització de carrers, ampliació de voreres, i creació de passos o cruïlles elevades. En la planificació d’enguany, però, no s’inclou aquest tram del Camí Ral.

Comentaris (15)

filo Fa 1 mes
esta todo mataro asi, ellos se han llenado los bolsillos con el carril bici, trayendo chusma y cambiar el cesped de los campos de futbol y eso es todo lo que les importa a esta gente. No espereis nada mas. Bueno si que los voteis otra vez y piqueis de nuevo que ellos seguiran a la suya.
roberto rodrigo Fa 1 mes
Mataro destrozada y el consistorio en obras con un lienzo tapando la parte trasera del edificio que no quiero saber lo que nos ha costado..... que facil es rebentar el dinero público. Es que a Bote todo le vale para promocionarse? Es que no le queda un ápice de vergüenza? Solo espero quee no tenga espejos en su casa. Amén!!!!!!
MGA Fa 1 mes
Visc just en aquest tram de carrer i el pateixo cada dia. No entenc perquè s'ha arreglat tot el Camí ral de punta a punta i s'han oblidat d'aquest tros. La vorera del cantó mar es estreta, plena de forats i bassals, el "paki" de la cantonada que sempre te ple de cartrons al carrer i per rematar-ho les bosses de la brossa del porta a porta comercial que s'hi queden tot el cap de setmana! Sincerament el meu carrer em fa angunia!
Enric Fa 1 mes
Colau o Bote? Ni un ni l'altra, tan sols volen la poltrona, ara volen refer a quatre dies de les eleccions, alguns dels problemas que s'havien d'haver solventat ja fa molt de temps. Per altra banda, que l'Ajuntament no tingui cap celador que vagi inspeccionant els problemas de la ciutat I també vom es possible que s'hagi anulat el WhatsApp on podies denunciar problemas urbanistics o de civisme. Poques ganas per part del consistori, ja que te majoria I pot fer el que li doni la gana.
Policia de Barri Fa 1 mes
Al primer mandat Bote, la regidora Núria Moreno va dir que implantarien la "Policia de Barri". Si hi hagués aquesta policia, podria cuidar-se de donar compte d'aquests desperfectes per fer-los reparar. Han passat set anyus, i de "Policia de Barri", res de res. A veure què ens prometran a les pròximes eleccions...
MRF Fa 1 mes
Jo em vaig fracturar el 5è metatarsià del peu dret en caure un un d'aquests desnivells de les llambordes de la Ronda Sant Oleguer. Això va ser el maig del 2022, vaig comunicar-ho a l'Ajuntament enviant ubacació exacte i encara no hi han fet res
No us preocupeu Fa 1 mes
No un preocupeu per tot el que diuen els que us critiquen, amics del consistori, que al maig la majoria us tornarà a votar.
Repicatruges Fa 1 mes
Això al barri mariner, a la capital Argentona molt pitjor
El Santo Fa 1 mes
Des que es va jubilar el funcionari municipal que passejava pels carrers de Mataró amb llibreta i llapis i apuntava tots els forats i perills de les voreres mataronines, hem quedat totalment desprotegits i abandonats.
Celadors Fa 1 mes
Antigament l'Ajuntament tenia uns "celadors" que es cuidaven de detectar desperfectes a la via pública i també obres il·legals de particulars. Ja no existeixen? Només hi ha aquells que assetgen els particulars que tenen el pis tancat?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive