Dues imatges del tram en mal estat del Camí Ral. Fotos: Cedides
Notícies relacionades
Dues imatges del tram en mal estat del Camí Ral. Fotos: Cedides

Denuncien el mal estat d’un tram del Camí Ral de Mataró

Els residents lamenten que la vorera és intransitable per a les persones amb problemes de mobilitat en el tram del Camí Ral entre els carrers Sant Agustí i Sant Antoni

La vorera del Camí Ral, en un dels trams més cèntrics del carrer que creua tota la ciutat de Mataró, es troba en molt mal estat. Així ho denuncien els residents de la zona, que reclamen a l’Ajuntament que faci obres de millora en un sector que, per la seva ubicació al casc antic i per estar rodejada d’equipaments, té molt de trànsit ciutadà a diari.

El tram en qüestió contrasta notablement amb la imatge que presenta el Camí Ral a pocs centenars de metres, entre la Rambla i el carrer Cooperativa, on llueix la flamant renovació que l’ha convertit en molt més amable per als vianants. Per contra, del carrer Sant Agustí en direcció al barri de l’Havana, presenta una imatge força deplorable per a qui opta pel trànsit a peu.

Tal i com assenyalen els veïns, hi ha punts d’aquest tram on les llambordes han desaparegut, on la vorera presenta una inclinació impròpia, fruit del desgast. En alguns punts fins i tot la vorera ha quedat per sota del nivell de l’asfalt. Tot plegat fa que les persones amb mobilitat reduïda, com ara els que transiten en cadira de rodes, o bé els que porten cotxets, trobin moltes dificultats per caminar-hi.

tram camí ral

Vorera malmesa al Camí Ral

En aquest tram del Camí Ral, tan cèntric, hi ha tota mena d’equipaments i negocis de gran ús ciutadà, com ara un dels accessos a l’Escola Pia Santa Anna, una escola d’anglès, una residència de la gent gran o una llar d’infants, entre d’altres, de manera que és un tram amb força moviment ciutadà.

Els veïns expliquen que ja fa més d’un any que han denunciat la situació davant l’Ajuntament, presentant fotografies dels desperfectes i la manca de manteniment, així com presentant una instància per escrit. Consideren que caldria actuar a curt termini ja que ha esdevingut perillós per als vianants.

91430aed 8969 4d16 8bf5 9da4409944b6

Els veïns es queixen del mal estat

L’Ajuntament de Mataró té previst invertir fins a 2,3 milions d’euros enguany en més de 50 actuacions de reforç de paviment o renovació de calçades, reurbanització de carrers, ampliació de voreres, i creació de passos o cruïlles elevades. En la planificació d’enguany, però, no s’inclou aquest tram del Camí Ral.

Comentaris (15)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive