Reurbanització del Camí Ral. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
Reurbanització del Camí Ral. Foto: R.Gallofré

Enquesta: t’agrada com ha quedat el Camí Ral?

Us demanem la vostra valoració sobre el resultat de les obres al tram de La Mercè, una de les grans apostes del Pla d’Impuls del Centre

Dissabte passat va inaugurar-se el “nou” Camí Ral, al seu tram de la Mercè. La remodelació i canvi complet d’aquest tram és una de les apostes estrella del Pla d’Impuls del Centre i se la considera una obra estratègica a efectes de dinamització comercial i social de la zona, una nova entrada amable al rovell de l’ou del casc antic de la capital del Maresme.

Les obres, que han estat comentades per durar fins a vuit mesos, tenen per resultat un Camí Ral ben diferent a tal com era. Un vial que aposta per menys mobilitat rodada, amb un sol carril i per la consolidació dels carrils bici de l’anella ciclista. Us demanem la vostra opinió: us agrada el resultat?

Reurbanització del Camí Ral. Foto: R.Gallofré
L'ENQUESTA T'agrada com ha quedat el Camí Ral?

Un vial amb més voreres, amb les del costat muntanya al mateix nivell que la calçada, amb més verd i menys barreres arquitectòniques. Un exemple del conegut com ‘urbanisme més amable’, amb mobiliari urbà per estar-s’hi i ser més còmode per a tothom que hi passi o hi visqui. 

L’Ajuntament assegura que l’objectiu de la intervenció és connectar el Centre o més ben dit estirar-lo fins a enllaçar amb els nous sectors en desenvolupament de la ciutat com són el Rengle i el TecnoCampus, la Ronda Barceló i el sector d’Iveco-Pegaso. Les obres se sumen a la pavimentació de la plaça de Santa Anna i la reparació de la Riera, i tindran continuïtat l’any que ve amb la reurbanització del carrer Sant Josep.

Comentaris (16)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive