Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

Victòria de l’stm CN Mataró i altres resultats

Cap de setmana marcat pels ajornaments

La pandèmia ha marcat clarament el cap de setmana esportiu a la ciutat. S’han hagut d’ajornar, per exemple, els dos partits dels sèniors de la UE Mataró (femení i masculí). La mateixa història ha viscut l’equip masculí del Futsal, que tampoc ha pogut jugar el seu partit previst per aquest cap de setmana. El duel de la Divisió d’Honor de waterpolo entre CN Mataró i Terrassa també s’ha hagut de deixar per més endavant per culpa de diferents positius. El femení del CNM, en canvi, sí que ha pogut disputar el seu partit de lliga.

Waterpolo

• stm CN Mataró 16-6 CN Catalunya

L’equip de Dani Ballart va governar el partit amb autoritat. Al descans ja manava (8-1) i només va afluixar una mica en l'últim quart (parcial de 2 a 4 pel 16 a 6 definitiu). Sevenich i Nogué, tres gols cadascuna, van ser les millors golejadores del Mataró.

Bàsquet

• Mataró Parc Boet Maresme 69-57 Maristes Ademar

Victòria del Boet a casa en un partit marcat per la capacitat anotadora de Fons (19 punts) i la bona feina sota l’anella de Reyes (14 rebots).

Handbol

• Hapo Joventut 29-27 Poblenou

Punt i final a la mala ratxa de cinc derrotes seguides. El Joventut va reaccionar a casa davant el Poblenou. Bernat López i Roger González, amb sis gols per cap, van liderar el triomf local.

• Hapo Joventut 29-22 Granollers Atlètic

Les mataronines es van desfer del Granollers amb un bon partit a casa.

Hoquei sobre patins

• Arenys de Munt 6-4 CH Mataró

L’Arenys de Munt es va emportar un apassionant derbi maresmenc.

• Manlleu 4-0 Lidergrip CH Mataró

El Mataró, que és tercer per la cua, va perdre clarament a la pista del líder. El Manlleu ha guanyat els deu partits disputats fins ara.

Futbol sala

• Santa Ana 1-6 Futsal ACL Grup Mataró

Victòria important i convincent contra un dels rivals a la part baixa de la classificació.