Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Victòria contundent del Hapo Joventut davant el Granollers

Les mataronines es desfan del Granollers Atlètic (29-22)

Primer partit i primera victòria del Hapo Joventut aquest any 2022, el segon triomf consecutiu del Joventut si hi sumem la victòria en l’últim partit de l’any 2021. D’aquesta manera, les mataronines ja sumen onze punts i amplien el coixí sobre la zona més baixa de la classificació. El Joventut va ser superior al seu rival, que va anar a remolc durant tot el partit.

El Hapo va sortir fort en atac i concentrat en defensa; 3-1, 5-2 i 10-3 de parcials en els primers quinze minuts. La progressió era arribar al descans amb un 20-6 i al final del partit amb un 40-12. Evidentment els trets no van anar per aquí, però les mataronines ja havien marcat una clara tendència fins l’equador de la primera meitat. El Granollers Atlètic, que només havia fet 3 gols en aquells moments, va ser capaç de millorar les seves prestacions ofensives (en va fer 7 més fins al descans). 17-10 indicava el marcador després de la primera part.

A la segona, el conjunt local va controlar el partit sense patir excessivament pel seu avantatge. La gestió del marge de gols va ser molt correcta. A un quart d’hora pel final, el Joventut ja tenia el partit al sarró (25-15). El Granollers Atlètic va aprofitar el darrer quart d’hora per retallar una mica aquesta diferència i acabar el partit amb un digne 29 a 22.

Maria Muñoz, amb 7 gols, va ser la màxima golejadora del Joventut i del partit. La van secundar molt bé Alisa Forné (6 gols) i Ona Muñoz (5 gols). Aquesta vegada, Clara Poo, que és la màxima golejadora del Hapo a la lliga (i segona del campionat), va aportar 4 gols al nou triomf del seu equip.