Un partit del CH Mataró . Foto: R.Gallofré

L’Arenys de Munt s’emporta el duel maresmenc

El conjunt de l’Alt Maresme és ara tercer per davant del Mataró (6-4)

Partit d’alt voltatge i amb constant intercanvi de cops. El CE Arenys de Munt i el CH Mataró van protagonitzar un derbi maresmenc emocionant, ple de gols i d’alternatives. El conjunt de la capital de comarca es va avançar a l’equador de la primera meitat amb un gol de Xavier Burguillos (0-1). Aquest, però, no seria l’inici de les hostilitats entre dos equips que van acabar oferint un gran espectacle ofensiu. El joc alegre i dinàmic de tots dos equips va regalar jugades de gran plasticitat, però fins la segona part no van destapar la caixa dels trons. Al descans, es mantenia el 0 a 1.

Lluc Vilà va fer l’empat ens els primers compassos de la segona meitat (1-1). Ell mateix s’encarregava de posar per davant al conjunt local set minuts després. L’Arenys de Munt havia sortit furibund dels vestidors. De seguida responia Xavier Burguillos, que també reclamava la seva quota de protagonisme amb el segon gol de la tarda (2-2). Burguillos no en tenia prou perquè quatre minuts després del 2 a 2 s’encarregava, amb el seu tercer gol del partit, de girar la truita una altra vegada (2-3).

L’alegria del Mataró va durar vint segons, temps que necessitaria Adrià Oliveres per tornar a equilibrar el duel (3-3). El partit havia entrat en moments de bogeria i descontrol. Només quedaven deu minuts pel final. A 6:45 de la botzina, Django Matthieu va fer el 4-3 pels locals. L’Arenys va sentenciar el partit en els minuts posteriors amb dos gols més de Lluc Vilà (el tercer de la tarda) i Adrià Oliveres (6-3). A quatre segons del final Marc Ollé va fer el definitiu 6 a 4.

El partit va ser vibrant. La classificació encara ho és més.  Els primers quatre classificats estan separats per un punt; Vendrell 17, Tordera 16, Arenys de Munt 16 i Mataró 16. El Dominicos els segueix amb 15, Liceo i Espanyol tenen 14 punts, el Lloret en suma 13 i CDM i Jolaseta en tenen 12. És a dir, entre el líder i el tercer per la cua només hi ha cinc punts de diferència. L’OK Lliga Plata Nord és una competició absolutament igualada.