Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

Victòria del CN Mataró a domicili i altres partits de la jornada

El conjunt de Víctor González guanya a la piscina del cuer, el Sant Feliu (8-13)

El Centre Natació Mataró ha recuperat el camí del triomf, després de la derrota a Tenerife, i suma la seva cinquena victòria de la temporada. Repassem aquest partit i altres duels del cap de setmana. Com a conseqüència del pont hi ha hagut menys activitat competitiva de l’habitual.

Waterpolo

• Sant Feliu 8-13 CN Mataró

Gerard Gil, amb 4 gols, i Eudald Flaqué, que en va fer 3, van liderar la còmoda victòria del CNM a la piscina del Sant Feliu, el cuer. El Mataró és setè amb 15 punts.

Hoquei patins

• CH Mataró 2-5 Calafell

Quarta derrota seguida del Club Hoquei Mataró, que viu el primer moment delicat de la temporada. Després d’un inici esperançador, en el qual l’equip de Joan Carles Vadillo competia bé contra tothom, en les últimes setmanes els mataronins estan tastant la duresa de l’OK Lliga. El Mataró, que és penúltim, arribava al descans amb empat a dos. A la segona part va ser inferior al rival.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 74-79 Godella

Un últim quart poc convincent de la UEM va permetre al conjunt valencià remuntar el partit.

• Grup Barna 41-53 Homs UE Mataró Femení Maresme

És la quarta victòria de la temporada del conjunt de Mataró. A la pista del penúltim classificat, l’Homs ha sigut millor en tirs de camp i ha comptat amb les bones actuacions de Marta Oliver (13 punts i 5 rebots) i Blanca Chasco (10 punts i 4 rebots).

• Mataró Parc Boet 94-83 Cornellà

El conjunt de Mario Lousame torna a guanyar i és segon amb un balanç de deu victòries i una sola derrota. El Barça, líder, ha guanyat els onze partits.

• Ardoi 54-50 Talenom Boet Mataró

El Boet va haver d’acceptar la derrota malgrat el magnífic partit que va jugar a la pista del segon classificat. Les mataronines, que són últimes amb dues victòries i onze derrotes, van tenir opcions fins al final i només es van veure superades en l’estadística de tirs lliures.

Handbol

• Sant Joan Despí 23-22 Hapo Joventut Mataró

Derrota mínima i molt ajustada del Hapo malgrat els 7 gols de Marina Tomàs i Abril Buscà, que van estar especialment inspirades en atac. El conjunt de Mataró és vuitè amb 11 punts i ja fa quatre jornades que no guanya.

• La Salle 25-26 Hapo Joventut Mataró

Triomf a domicili del Hapo, i resolent a favor un final incert, davant un rival directe a la zona mitja de la classificació.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 4-0 Barceloneta

Ortega, en dues ocasions, Touré i López van ser els autors dels gols en aquesta contundent victòria davant el sisè classificat. El Futsal és tercer amb 25 punts.