El triple decisiu va ser de Jordi Juanola. Foto: Joan Ventura.

L’Homs perd a casa amb el Godella

Un últim quart més fluix ha permès la victòria del conjunt valencià (74-79)

Derrota a casa de l’Homs UE Mataró. Malgrat que l’equip de Charly Giralt ha competit de tu a tu contra el rival, com sempre, al final ha hagut d’acceptar el triomf del Godella. El conjunt valencià ha sigut millor en l’últim quart (15-23) i, gràcies a aquest parcial, ha pogut capgirar el partit. D’aquesta manera, Mataró i Godella queden amb el mateix balanç a la classificació de la lliga de LEB Plata: quatre victòries i set derrotes.

L’Homs ha començat encertat en atac i ha tancat el primer quart amb un magnífic registre de 23 punts. El Godella intentava respondre al ritme que imposava el conjunt de Charly Giralt, però al descans encara era per sota en el marcador (40-38). La igualtat ha sigut la tònica dominant del partit, que entrava al darrer període amb tot per resoldre (59-56).

En els darrers instants, el Godella ha defensat millor la seva cistella. A l’altra banda de la pista, l’equip visitant ha trobat l’encert que no havia tingut en altres moments del partit. Els visitants han mogut millor la pilota (17 a 11 en assistències i 10 a 15 en pilotes perdudes) i s’han emportat la victòria (74-79).

El rebot ofensiu ha sigut una gota malaia. El Godella n’ha capturat 16 (l’Homs només 6) i aquestes segones oportunitats han erosionat el plantejament en defensa de l’equip local. Malgrat l’encert de la UEM en triples (un 50% amb 13 encerts de 26 intents), els visitants s’han imposat a prop de cistella i això s’ha acabat notant.

En l’apartat individual han destacat Jordi Juanola i Marc Traver. El primer ha fet 24 punts (4/5 en triples). El segon n’ha anotat 17 amb 5 triples de 6 intents. Palma, a fora, i Hospitalet, a casa, són els propers rivals de l’Homs. Són equips de la mateixa zona de la classificació que la UEM.