Imatge d'arxiu del Mataró Parc Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet suma la desena

L’equip de Mario Lousame supera el Cornellà (94-83) i ja arriba a les deu victòries aquesta temporada

Deu victòries i una única derrota. El balanç aquesta temporada del Mataró Parc Boet és extraordinari. L’inici de temporada del conjunt que entrena Mario Lousame només té resposta en clau blaugrana. El filial del Barça, que demà diumenge juga contra el Castelldefels (tercer classificat), ha guanyat els deu partits que ha jugat fins ara. El Boet dorm líder i, més enllà de l’evident competència que suposa el potencial del Barcelona, la temporada té tota la pinta de ser històrica. Aquest dissabte, el Mataró Parc s’ha desfet del Cornellà a l’Eusebi Millán.

31 punts ha anotat el Boet en el primer quart. La dinàmica ofensiva de l’equip de la capital del Maresme, sumada a la gran riquesa de recursos en atac, fa del Mataró Parc un rival molt difícil de defensar. Ho ha experimentat el Cornellà, que en el segon període se n’ha sortit una mica millor. De totes maneres, al descans el Boet ja sumava 50 punts. El conjunt del Baix Llobregat, equip de mitja taula, ha competit bé. A l’equador del partit només perdia de 5 (50-45) i el 25-24 del tercer període oferia la possibilitat de discutir, fins al final, la victòria del Boet.

A l’hora de la veritat, l’equip de casa ha ajustat la defensa i ha seleccionat millor els seus atacs. El 19 a 14 de l’últim quart feia justícia al potencial del Mataró Parc. L’equip de Mario Lousame ha comptat avui amb la magnífica actuació d’Adrián Sánchez (26 punts). Més enllà d’aquesta formidable xifra anotadora, el Boet també ha gaudit de l’encert de Gerard Rodríguez (19 punts amb un 4/8 en triples i 5 rebots) o Antonio Ruiz (14 punts i 7 rebots).

Roser i Castelldefels són els propers rivals del Boet. L’equip de Mataró intentarà allargar la ratxa i seguir al capdavant de la classificació mentre discuteix amb el Barça el lideratge d’aquest grup de la Lliga EBA.