Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

El CN Mataró comença la lliga amb victòria

L’equip de la capital del Maresme es desfà del Sant Feliu en l’estrena del nou projecte de Víctor González a la Divisió d’Honor (11-7)

El primer gol del partit va ser obra del Sant Feliu. Només va ser un miratge. La resposta del CN Mataró va ser contundent. Un parcial de 5 a 0, gestat durant la resta del primer quart i fins arribar al descans llarg, deixava el partit del tot encarrilat de cara els últims períodes. El nou equip de Víctor González deixava clar, d’aquesta manera, que en el primer partit de lliga els punts no s’escaparien de la capital del Maresme.

El Sant Feliu, que després del gol inicial havia vist com el Mataró ofegava tots els seus atacs, va intentar reaccionar en el tercer quart. És cert que el conjunt visitant va arribar a adquirir una bona dinàmica ofensiva, però els de Víctor González tampoc s’havien quedat de braços creuats. Al final del període, un parcial de 4 a 3 ampliava una mica més la diferència (9-4).

D’aquesta manera, el CNM va poder gestionar l’avantatge durant els últims minuts. El Sant Feliu va arribar a col·locar-se només dos gols per sota (9-7), però l’equip local va prémer l’accelerador quan va ser necessari per acabar el partit sense angúnies (11-7).

Marc Rodríguez, que aquest estiu ha sigut bronze amb la selecció espanyola a l’europeu sub-17, i Gerard Gil, un dels nous fitxatges d’aquesta temporada, van ser els màxims golejadors del CN Mataró amb tres gols cadascú.

L’equip del Centre prepara ara el debut a Europa. Del divendres 22 al diumenge 24, el CNM jugarà a Budapest la primera fase de la LEN Euro Cup. El Zugló, el VasaPlaket, tots dos hongaresos, i el Ludwigsburg alemany, seran els rivals del conjunt dirigit per Víctor González.