Foto d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet jugarà per l’ascens a LEB Plata

Repassem el partit del conjunt de Mataró i altres duels del cap de setmana

El Mataró Parc Boet ha certificat aquest diumenge el seu lloc a les fases d’ascens després de superar a casa el Roser. D’aquesta manera, i després de la renúncia del campió de la fase regular, el Barça, a disputar el playoff, el conjunt de la capital del Maresme serà un dels dos representants del Grup C-B de la Lliga EBA que buscarà una plaça a LEB Plata.

Bàsquet

• Mataró Parc Boet 70-55 Roser

Molt superior dins la pintura (41 a 27 rebots), el Boet va aconseguir la victòria que necessitava per confirmar la seva presència a les fases d’ascens. Imanol Martínez (20 punts i 7 rebots) va ser el millor del partit.

• Talenom Boet Mataró 41-62 Ardoi

Derrota a casa del cuer de la LF Challenge davant el líder de la competició. El conjunt visitant va ser millor des del principi (9-18) i va acabar gestionant l'avantatge. La diferència en triples va ser notable (15% a 40% d’encert).

• Hospitalet 86-61 Homs UE Mataró

L’Homs, que ja tenia la permanència a la butxaca, acaba la temporada a LEB Plata amb derrota.

• Valladolid 75-70 Homs UE Mataró Femení Maresme

Després d’un magnífic primer quart (17-24) el Femení Maresme no va poder mantenir el to. A final, el conjunt castellà va ser millor i va deixar la victòria a casa. Blanca Chasco (18 punts i 6 rebots) va ser la mataronina amb més bona valoració.

Waterpolo

• Mediterrani 8-12 Assolim CN Mataró

El CNM va anar sempre per davant en el marcador i no va patir per assegurar el triomf malgrat la resistència del ‘Medi’. Rita Keszthelyi, amb quatre gols, va ser la millor golejadora de l’equip.

• SolarTradex CN Mataró 5-7 Mediterrani

Una mala primera meitat (1-4 al descans llarg) va fer impossible que l’equip de Víctor González aconseguís res de positiu en aquesta visita del Mediterrani. El Mataró és sisè amb 20 punts.

Hoquei patins

• CH Mataró 4-2 Igualada

L’equip de Joan Carles Vadillo torna a guanyar després de cinc mesos sense fer-ho. Aquesta davant l’Igualada és la tercera victòria de la temporada i va arribar amb una gran remuntada a la segona meitat. Al descans, els visitants guanyaven per 0 a 2. Els gols de Marc Ollé, en dues ocasions, d’Oriol Lladó i de Lluc Vilà van capgirar la situació.

• Lidergrip CH Mataró 6-1 La Rozas

Ariadna Martínez, amb tres gols, i Aina Lleonart, que en va marcar dos, van liderar la victòria del Lidergrip davant el conjunt madrileny.

Futbol

• CE Mataró 0-2 Argentona

L’Argentona referma la segona posició i el Mataró es complica molt la permanència.

• Porqueres 4-0 CE Mataró

El Mataró, que és quart, no va poder plantar cara davant el segon classificat de la lliga. El Porqueres ho va resoldre amb gols en els minuts 34, 51, 66 i 85.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 24-29 OAR Gràcia Sabadell

El conjunt vallesà va imposar la seva superioritat a la segona part i es va fer amb la victòria (14-15 al descans). El jugador del Hapo Pol Barragán, amb 8 gols, va ser el màxim golejador del duel.

Futbol sala

• València 4-2 Futsal Marlex Mataró

Tercera derrota seguida del Futsal, aquesta vegada a la pista d’un equip que s’està jugant la permanència. Malgrat la mala ratxa, l’equip de Mataró segueix tercer a la classificació.

• Vilatorrada 5-4 Futsal Aliança Mataró

Espinar va fer ben aviat el 0 a 1, però l’equip local va reaccionar fent quatre gols seguits (4-1). Quan tot semblava perdut, el Futsal va ser capaç d’empatar gràcies a les dianes de Gama i Munné, aquesta última en dues ocasions (4-4). Al final, però, un gol del Vilatorrada va trencar el somni de la remuntada (5-4).