Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Boet acaricia les fases d’ascens i altres partits de la jornada

El Mataró Parc Boet guanya a Cornellà i només necessita una victòria més per aspirar a l’ascens (67-78)

El filial del Barça, líder del Grup C-B de la Lliga EBA, ha renunciat a jugar les fases d’ascens. Això vol dir que segon i tercer classificat de la competició tindran aquesta possibilitat. El Mataró Parc Boet acaricia la fita després de la seva victòria aquest cap de setmana a la pista del Cornellà. Té dos partits de marge sobre El Olivar a dues jornades pel final (amb l’average perdut). És a dir, els mataronins necessiten guanyar un partit més o que El Olivar no guanyi els seus dos compromisos. Pinta bé.

Bàsquet

• Cornellà 67-78 Mataró Parc Boet

El 8-25 del primer quart va marcar el partit. El Boet va sortir fort i amb la intenció de marcar territori. Al final, l’equip de Mataró va ser millor dins la pintura i va comptar amb les grans actuacions de Sánchez (17 punts i 9 rebots) i Ruiz (14 punts i 13 rebots).

• Talenom Boet Mataró 50-87 Joventut Badalona

Clara derrota del Talenom, que és cuer amb només 3 victòries, davant el quart classificat de la LF Challenge. El Joventut va ser molt superior en el rebot (17 a 39) i va gaudir amb el magnífic partit d’Alima Dembélé (21 punts i 12 rebots).

• Godella 70-63 Homs UE Mataró

L’equip valencià, quart a la classificació, va marcar el ritme del partit i es va acabar imposant malgrat que, com sempre, l’Homs va plantar clara i va tenir les seves opcions. L’equip de Charly Giralt presenta un balanç de 10 victòries i 14 derrotes.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 65-63 Grup Barna

El conjunt de Mataró guanyava de deu al descans (42-32) però va haver de suar la victòria davant el cuer fins al final. Les visitants van anotar un 40% dels seus triples (10/25). Per la seva part, l’Homs va comptar amb les bones actuacions de Marta Oliver (19 punts i 6 rebots) i Marta Arbizu (15 punts i 4 rebots).

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 18-8 Ethnikos

Ple de victòries del CN Mataró a la Champions abans de la Final Four.

• Canoe 8-7 SolarTradex CN Mataró

El Mataró comandava el marcador en diferents moments del partit (1-3, 4-5 o 6-7) però va veure com, al final, el conjunt madrileny capgirava el resultat. Eudald Flaqué, amb 2 gols, va ser el mataroní més inspirat en atac.

Hoquei patins

• Lleida 3-0 CH Mataró

El partit va estar obert amb l’1-0 fins als últims tres minuts, moment en el qual el Lleida va sentenciar amb dos gols més. El CH Mataró no jugarà a l’OK Lliga la temporada que ve.

• Sant Cugat 3-0 Lidergrip CH Mataró

Els tres gols van arribar a la segona part, però el CHM es va mostrar inoperant en atac i no va poder respondre als encerts de l’equip local, que ara l’avança a la classificació.

Futbol

• Parets 0-3 CE Mataró

Batista, a la primera part, i Cabrero i El Jemili, ja en el tram final del partit, fan que el Mataró ja sumi 22 punts i continuï somniant en la permanència. Segona victòria seguida dels groc-i-negres, que són tercers per la cua.

• CE Mataró 5-1 Pallejà

Les visitants es van avançar en el minut 5 de partit. Va ser un miratge. A la mitja hora ja manava el Mataró amb gols de Fàbregues (9’ i 13’) i Martínez (29’). Morell i Castejón van completar la golejada a la segona meitat.

Handbol

• Ribes 24-31 Hapo Joventut Mataró

Les mataronines van portar la veu cantant durant tot el partit.

• Poblenou 27-39 Hapo Joventut Mataró

Fàcil victòria del Hapo a la pista del cuer. A la segona part es va fer evident la diferència de nivell entre els equips. Bernat Marín va destacar amb 10 gols.