Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo empata i altres partits de la jornada

El Joventut Handbol Mataró abandona l’última posició

Després de cinc derrotes seguides, el Hapo Joventut Mataró va aconseguir sumar un punt en el duel d’aquest cap de setmana contra el Terrassa. D’aquesta manera, l’equip de Mataró deixa de ser el cuer tot i que suma els mateixos 6 punts que el Poblenou, el nou últim classificat. El problema del Hapo és que només ha guanyat dos dels disset partits de lliga, i van ser els dos primers. Repassem el partit del Joventut i la resta de la jornada mataronina.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 19-19 Terrassa

L’equip local perdia 5-10 a cinc minuts pel descans, però a la segona part va reaccionar per acabar forçant l’empat. El Terrassa és un dels rivals a la part baixa de la taula però aquest punt serveix per trencar una ratxa de cinc derrotes seguides. Un partit de baix ritme golejador.

• Hapo Joventut Mataró 31-29 Amposta

Una altra magnífica actuació de Clara Poo, autora de 13 gols, va permetre al conjunt de Mataró posar fi a les esperances del penúltim classificat. El Joventut és quart amb 23 punts.

Hoquei sobre patins

• Congrés 3-8 CH Mataró

El Club Hoquei Mataró va fer la feina a la segona part i és més líder.

• Manlleu 7-5 Lidergrip CH Mataró

Gran i combativa versió del CH Mataró a la pista d’un dels millors equips de la lliga. El partit va ser un festival ofensiu amb intercanvi de cops que es va resoldre a favor del conjunt osonenc. Aina Lleonart va fer tres dels cinc gols del Mataró.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 27-5 Boadilla

Un dia més a l’oficina. El CN Mataró va resoldre el partit sense més inconvenients i clavant una nova golejada al rival de torn. Van de Kraats, 7 gols, i Keszthelyi, que en va fer 6, van brillar de nou. El Mataró escalfa motors tot esperant el duel a la Champions amb l’Olympiacos.

• Terrassa 12-11 CN Mataró

El Mataró no es va rendir, malgrat uns primers minuts molt deficients (7-2), i va competir de tu a tu fins a les últimes conseqüències. L’equip local va fer l’últim gol del partit per desfer l’empat a onze.

Bàsquet

• UE Mataró Homs 79-72 Palmer

La UEM defensa el fortí del Mora i segueix colíder.

• Vic 85-68 Mataró Parc Boet

El Boet va firmar una gran primera meitat (34-41), però el líder de la lliga (amb les mateixes victòries que la UE Mataró) va reaccionar després del descans per acabar remuntant i, fins i tot, guanyant amb placidesa. L’equip de Mataró es va veure bastant superat en la lluita pel rebot (46 a 29).

• Advisoria Boet Mataró 56-60 Castelló

L’equip local es va encallar en atac durant la segona part del duel i va acabar cedint a casa contra el líder. El Boet va competir molt bé davant un equip que només ha perdut tres partits de lliga. Les de Mataró queden amb un balanç de 10/6.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 63-62 Aranguren

La UEM defensa un lloc de privilegi a la taula (11/5) després de superar amb angoixa l’Aranguren, penúltim classificat. El partit es va resoldre a la pròrroga. Marta Arbizu, 17 punts i 8 rebots, va ser la millor de les locals.

Futbol

• CE Mataró 1-0 Palamós

Un solitari gol de Buba a la primera part certifica el gran moment del Mataró. L’equip de Monroy ha guanyat cinc dels últims sis partits i ja escala fins la sisena posició.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-5 Hospitalet

Contundent derrota del Futsal a casa. El segon classificat va manar des del principi i va acabar golejant.