Un partit del Hapo. Foto: R.Gallofré

No hi ha manera: el Hapo Joventut torna a perdre

L’equip de la capital del Maresme cau a la pista del Sant Esteve Sesrovires (30-29)

Ja són dotze partits consecutius sense guanyar: onze derrotes i un empat. De les onze derrotes, per més inri, quatre s’han produït per només un gol de diferència (com la d’aquest cap de setmana a Sant Esteve Sesrovires). La torrada sempre cau pel cantó de la melmelada i, quan passa tantes vegades, ja no sembla només qüestió de mala sort. El Hapo Joventut necessita recuperar-se anímicament i, a partir d’aquí, créixer com a col·lectiu.

La temporada va començar bé, amb dues victòries seguides. Però el conjunt de Mataró no coneix el gust del triomf des del 24 de setembre. Ho va tornar a intentar dissabte, a la pista del Sant Esteve Sesrovires. En aquest sentit, cal parlar bé de la capacitat de resistència de l’equip. En els primers compassos del duel, no semblava pas que es pogués arribar a un final ajustat (10-7, 13-10 i 19-14 al descans).

La dinàmica del partit es veia inalterada en els primers minuts de la represa (22-17 als 40’), però a partir d’aquí el Hapo va reaccionar. L’equip de Mataró només va permetre quatre gols en el següent quart d’hora. Aquesta fortalesa defensiva va fer que s’arribés al desenllaç, últims cinc minuts, amb empat al marcador (26-26). A l’hora de la veritat, però, el Hapo va tornar a fer figa.

El Sant Esteve Sesrovires va jugar amb més encert les últimes pilotes i va deixar els punts a casa malgrat que el final del partit va ser a cara o creu (30-29). El local Rubén Ridao, amb 9 gols, va ser el màxim golejador del duel. Bernat Bonamusa, del Hapo Joventut, en va fer 7. El conjunt de la capital del Maresme és penúltim amb 5 punts.