Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

Derrota del Talenom i altres resultats de la jornada

El Boet no va poder a casa davant el Vega Lagunera i encara no coneix la victòria (60-82)

Tercera derrota en aquest inici de temporada del Talenom Boet Mataró a la LF Challenge. L’equip de la capital del Maresme es va veure clarament superat pel Vega Lagunera i continua a la cua de la classificació. Repassem aquest duel i altres partits de la jornada amb protagonisme pels equips de Mataró.

Bàsquet

• Talenom Boet Mataró 60-82 Vega Lagunera

11-25 i 11-26. Després dels primers dos períodes semblava clar que la victòria no es quedaria a Mataró. El conjunt visitant, molt superior dins la pintura (21 a 46 en rebots), va comptar a més amb la gran actuació de Reichert (21 punts i 8 rebots).

• León 74-66 Homs UE Mataró Femení Maresme

L’Homs, que ja havia perdut en el primer partit de lliga, suma la segona derrota en aquest inici de temporada. Cesarina Lisbeth, 22 punts i 6 rebots, i Florencia Niski, 19 punts, van liderar el triomf del conjunt castellà.

• Homs UE Mataró 65-66 Salou

Un triple a última hora dels visitants va significar la derrota de l’Homs.

• Alpicat 75-91 Mataró Parc Boet

El Boet fonamenta la victòria en una primera meitat magnífica (36-59). Borrero (13 punts), Martínez (12), Franch (11), Rodríguez (11) i Fons (11) exhibeixen la varietat de recursos del conjunt de Mataró, que ha guanyat els tres primers partits de lliga.

Futbol

• Can Gibert 3-1 CE Mataró

El gol de Buba va arribar massa tard. Era el 3 a 1 en el minut 86. El conjunt local ja havia sentenciat el partit gràcies a Díaz (13’), Flores (26’) i Julià (80’). El Mataró és onzè amb quatre punts.

• CE Mataró 3-0 Llerona

Guadalupe Martínez, Júlia Morell i Laia Gili van fer els gols de la victòria local. El conjunt groc-i-negre suma 12 punts i ocupa la tercera posició de Preferent.

Hoquei patins

• CH Mataró 3-5 Sant Just

Nova derrota del conjunt de Joan Carles Vadillo en aquest primer tram de la temporada.

• Alcobendas 0-3 Lidergrip CH Mataró

Primera victòria de la temporada després de les tres derrotes que havien acumulat les mataronines en les primeres tres jornades. Carla Naranjo va fer dos gols i l’altre va ser obra de Nina Almirall.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 13-11 Terrassa

L’equip de Dani Ballart no va anar mai per darrere en el marcador, però va haver de lluitar la victòria fins al final. Ja en l’últim quart, el Terrassa va ser capaç d’igualar a onze momentàniament. Rita Keszthelyi va ser la màxima golejadora del Mataró amb 4 gols, però la millor del partit en aquest sentit va ser l’ex del CNM Isa Piralkova (5 gols).

• CN Mataró 8-15 Barcelona

Un 0 a 3 de sortida feia preveure un partit complicat per a l’equip que entrena Víctor González. El CNM va apropar-se amb el 3-4, però a partir d’aquest moment el Barcelona va ser molt superior i va anar eixamplant la diferència.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 34-27 Terrassa

Victòria del Hapo a la Lliga Catalana Sènior Masculina. Pol Colomer, amb 8 gols, i Pol Barragán, amb 7, lideren l’atac de l’equip del Maresme.

Futbol sala

• Picassent 1-2 Futsal Marlex Mataró

Quarta victòria del Futsal en aquest inici de temporada. L’equip de Sito Rivera és quart amb 13 punts, els mateixos que Sabadell i Manresa. El líder, el Club Deportivo Sporting la Nucía, és l’únic equip que compta els seus partits per victòries.

• Futsal Aliança Mataró 0-0 Sant Cugat

Les mataronines comencen la lliga amb un empat sense gols a casa.

Hoquei herba

• Sardinero 3-3 Iluro HC

Tercer empat, en set partits de lliga, del conjunt de Mataró. Amb aquest punt l’Iluro en suma sis i és sisè a la classificació de la Divisió d’Honor B Masculina.