Un partit del CHM. Foto: CH Mataró

El CH Mataró torna a perdre

Tercera derrota seguida dels mataronins, aquesta vegada davant el Sant Just (3-5)

Tres partits, tres derrotes. El CH Mataró ha competit en tots els duels, però encara no ha sumat cap punt en aquestes tres primeres jornades de l’OK Lliga. Ningú va dir que fos fàcil. El conjunt de la capital del Maresme juga a la màxima categoria estatal i encara ha de trobar el pols de la competició: 3-5 davant el Rivas, 6-5 a Reus i, aquesta vegada, un altre 3-5 a casa amb el Sant Just.

El partit començava malament perquè pocs segons després de l’inici Joan Pujalte ja feia el primer dels visitants. De totes maneres, la resposta del CH Mataró no es faria esperar. Un minut després, Oriol Lladó ja havia establert l’empat (1-1). Encara abans del descans començaria a deixar petjada l’home que més tard es convertiria, indiscutiblement, en l’MVP del partit: Cristian Rodríguez, amb els seus primers dos gols, feia que el Sant Just arribés a la segona part amb un còmode 1 a 3.

El CH Mataró sabria resistir i tornar a entrar al partit. Xavier Burguillos feia el 2 a 3 en els primers compassos de la segona meitat i, a deu minuts pel final, Marc Ollé empatava a tres. Començava aquí un partit nou a caixa o faixa. El conjunt local tenia l’embranzida d’aquell que ve des del darrere, però el Sant Just tenia el talent de Cristian Rodríguez. A 6:21 i a 3:45 per la botzina final, dos gols més del dorsal número 9 de l’equip visitant, el primer de penal, dictaven sentència. En total, quatre dels cinc gols del Sant Just van ser obra de Cristian Rodríguez (3-5).

Voltregà, a domicili, i Deportivo Liceo, a casa, són els últims partits d’aquest mes d’octubre que té a l’agenda el CH Mataró. Són duels davant clubs tradicionals de la lliga i d’aquest esport (9 Copes d’Europa sumen entre tots dos). De totes maneres, el CH Mataró no es pot deixar impressionar per la història. Això tot just acaba de començar. Queda tota la lliga per davant i la lluita per la permanència requereix paciència i constància.