Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

Derrota del Mataró a Bescanó i altres resultats de la jornada

L’equip groc-i-negre no aixeca cap i només ha guanyat un partit després d’onze jornades (3-2)

La dimissió de Jesús Barón tampoc ha servit per arreglar res. L’entrenador que va començar la temporada ho va deixar “per responsabilitat i honestedat amb els resultats esportius”, però tres jornades després l’equip només té un punt més: dues derrotes i un empat ja sense Barón a la banqueta. Aquest cap de setmana, el Bescanó s’ha encarregat d’agreujar la crisi del CE Mataró. Repassem aquest partit i altres duels de la jornada.

Futbol

• Bescanó 3-2 CE Mataró

El 3-2 d’Erik Castillo va arribar massa tard (81’) i el Mataró ja no va tenir temps de salvar un punt. L’equip de la capital del Maresme només n’ha sumat 7 en 11 jornades i continua enfonsat a la cua de la classificació.

• CE Mataró 6-0 Badalona

Queralt Fàbregues ja havia fet tres gols en qüestió de vint minuts. Cristina González, Monica Orteu i Laura Ariza es van afegir a la festa. El Mataró és tercer.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 18-6 Eger

L’equip de Dani Ballart és a només un pas de la final a quatre de la Champions League.

• Catalunya 6-12 CN Mataró

Gràcies a un primer quart magnífic (1-5) el Mataró va anar sempre per davant en el marcador. L’equip de Víctor González va controlar la situació en tot moment i es va imposar amb comoditat. Eudald Flaqué va fer 5 gols.

Hoquei patins

• CH Mataró 3-4 Lleida

El conjunt de Joan Carles Vadillo torna a perdre a casa després de dues victòries seguides davant la seva afició.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 56-58 Prat

Un últim quart poc convincent de l’Homs (8-16) va permetre al Prat emportar-se la victòria del Mora. De totes maneres, l’equip de Charly Giralt va mantenir opcions fins al final davant un rival de la zona alta. L’Homs queda amb un balanç victòries/derrotes de 3/6.

• Segle XXI 61-47 Homs UE Mataró Femení Maresme

L’Homs només va concedir quatre punts durant el tercer quart (4-12). En canvi, en va encaixar vint en l’últim (20-10). Aquesta diferència explica, en bona part, la derrota a la pista del Segle XXI, que també va ser molt superior en el rebot (51 a 31).

• Talenom Boet Mataró 75-71 Paterna

44% d’encert en triples i també en tirs de camp en aquesta victòria del Boet a casa. És un triomf importantíssim perquè és tot just el segon d’aquesta temporada a la LF Challenge.

• Mataró Parc Boet 89-82 El Olivar

El Boet segueix ferm i s’imposa a la pròrroga per defensar la seva posició a la taula. Van ser fonamentals els 18 punts i 7 rebots de Serra. L’equip de la capital del Maresme és segon amb un balanç de vuit victòries i només una derrota.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 32-27 Poblenou

Enric Bonany, autor de 7 gols, va liderar el Hapo en aquest triomf a casa davant el Poblenou. L’equip local va marcar el ritme del partit davant el cuer i amb aquesta victòria escala a la sisena posició.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 3-0 València

Antonio Ortega, en dues ocasions, i Joan Cañizares van marcar els gols de la victòria del Futsal davant el València. El Futsal és quart i només ha perdut un partit en deu jornades.

• La Concòrdia 3-1 Futsal Aliança Mataró

Derrota de les mataronines a la pista del líder malgrat avançar-se amb un gol de Yasmin. El Futsal és desè.

Hoquei herba

• Catalònia 1-1 Iluro HC

Empat de l’Iluro per seguir davant del Catalònia a la classificació, concretament al vuitè lloc de la taula.