Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró cau amb contundència al camp de l’Argentona i altres resultats de la jornada

El duel comarcal es va resoldre a favor de l’equip que segueix invicte a la Primera Divisió Catalana (3-0)

Jesús Barón va dimitir com a entrenador del CE Mataró a principis de setmana “per responsabilitat i honestedat amb els resultats esportius”, però aquests no han millorat en el primer partit d’una nova etapa a la banqueta del conjunt groc-i-negre. Jordi Muñoz ha agafat les regnes de l’equip, que aquest cap de setmana ha caigut estrepitosament al camp de l’Argentona en el duel comarcal. Repassem aquest partit i altres enfrontaments destacats del cap de setmana.

Futbol

• Argentona 3-0 CE Mataró

Prieto, a la primera part, i Dahbi i Velasco, ja a la segona, van fer els gols del clar triomf de l’Argentona davant el Mataró. El conjunt groc-i-negre té sis punts i només ha guanyat un partit en nou jornades. L’Argentona encara no coneix la derrota.

• CE Mataró 1-2 Cerdanyola

Un gol d’Ariadna Garris en el 89’ va significar la victòria de l’equip visitant, que escala a la cinquena posició amb els mateixos punts que el Mataró.

Waterpolo

• Sant Feliu 5-22 Assolim CN Mataró

El CN Mataró va dominar des del principi i va anar incrementant la seva producció ofensiva amb el pas dels quarts (4, 5, 6 i 7 gols respectivament en els diferents períodes). Rita Keszthelyi, amb 5 dianes, va ser la màxima golejadora del partit.

• CN Mataró 3-21 Atlètic Barceloneta

Derrota aclaparadora del conjunt de Mataró davant el totpoderós Atlètic Barceloneta. Un parcial inicial de 0 a 4 ja indicava per on anirien els trets. El 0-8 de l’últim quart va fer més gran la ferida.

Hoquei patins

• CH Mataró 2-1 Caldes

Segona victòria seguida a l’OK Lliga de l’equip que dirigeix Joan Carles Vadillo.

• Las Rozas 2-3 Lidergrip CH Mataró

Un gol d’Aina Lleonart a 55 segons pel final va donar el triomf al Lidergrip a la pista del conjunt madrileny. El Mataró és sisè amb 15 punts i consolida el seu lloc a la zona alta.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 86-94 Cartagena

Després de dues pròrrogues, el partit va caure a favor del Cartagena. La gran capacitat de resistència de l’Homs no va tenir premi aquesta vegada. El Cartagena va ser millor dins la pintura (41 a 56 en rebots) malgrat els 23 punts i 11 rebots de Pape Bocar Sall.

• Talenom Boet Mataró 68-73 Unicaja

El conjunt de Màlaga va ser superior a la segona meitat i es va emportar la victòria.

• Navàs 70-81 Mataró Parc Boet

El 27-22 del primer quart va deixar pas a la reacció del Boet: 11-24 en el segon període i situació relativament controlada a partir d’aleshores. Més fort a prop de cistella, el Mataró Parc va acabar sumant el seu sisè triomf de la temporada. S’han jugat set partits i l’equip de Lousame segueix a dalt.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 27-26 Onda

El Hapo va resoldre al seu favor un partit emocionant fins a l’últim instant. Clara Poo, que va fer 12 gols, va liderar el triomf local. El Joventut és sisè amb 10 punts.

• Hapo Joventut Mataró 27-38 La Garriga

Derrota dura a casa d’un Joventut inoperant. El Hapo ja té més derrotes que victòries a la Lliga Catalana Sènior.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 5-5 Manresa

El Futsal va veure com el Manresa remuntava un 4-1 per arribar al tram final del partit amb avantatge de 4-5. Antonio Ortega va fer l’empat definitiu i salvava un punt (5-5).

• Sabadell 5-0 Futsal Aliança Mataró

Derrota contundent del Futsal a la pista del líder. Les mataronines es van veure clarament superades per un equip que fins ara compta tots els seus partits per victòries.

Hoquei herba

• Iluro HC 4-3 Carpesa

El conjunt de Mataró recupera el camí del triomf i, després de dues derrotes seguides, suma la tercera victòria de la temporada. L’Iluro és sisè de la Divisió d’Honor B Masculina amb 12 punts.

• Castelldefels 2-1 Iluro HC

Les mataronines perden al camp del penúltim classificat i són quartes per la cua.