Imatge d'arxiu del CHM. Foto: CH Mataró

El Lleida assalta el Jaume Parera i trenca la dinàmica del CH Mataró

L’equip de Joan Carles Vadillo torna a perdre a casa després de dues victòries seguides (3-4)

Les victòries contra el Liceo (5-3) i el Caldes (2-1) han deixat pas a una derrota que trenca la bona línia del CH Mataró com a local. Al Jaume Parera i León, i davant el Lleida, el conjunt de la capital del Maresme va haver d’acceptar la decepció. L’equip de la Terra Ferma es va mostrar més encertat i es va emportar els punts (3-4). D’aquesta manera, el CHM torna a perdre després de dues jornades sense fer-ho. Els de Joan Carles Vadillo són ara tercers per la cua amb vuit punts.

El partit va començar malament pels interessos mataronins perquè el Lleida es va avançar de seguida amb un gol de penal. El transformava Sebastià Moncusí per establir el 0 a 1. Després d’uns minuts de tempteig, el Lleida tornava a colpejar. Nuno Miguel Soares feia el segon cap a l’equador de la primera meitat (0-2).

Ja a la segona part, Jordi Pérez retallava diferències amb el gol de l’1-2. Aquí podria haver aparegut un punt d’inflexió, però el Lleida va reaccionar de seguida per tornar a fixar els dos gols d’avantatge. Un parell de minuts després d’encaixar, el conjunt visitant feia l’1-3 mitjançant Xavier Aragonès. Quan el Mataró encara no s’havia refet del cop, arribava el quart del Lleida. El seu autor tornava a ser Soares, que ja havia fet el segon.

Lluc Vilà va fer el 2-4 a cinc minuts pel final i el Mataró encara va tenir temps de fer un altre gol. A 24 segons per la botzina, Abel Moya seria l’encarregat de tancar el partit amb el 3-4. El CHM ho va intentar fins al final però no va poder salvar el punt.

Igualada i Girona, equips que el Mataró té just per sobre i just per sota a la classificació, són els propers rivals a la lliga. Primer toca visitar l’equip de l’Anoia, històric de l’hoquei sobre patins en hores baixes.