Un partit de Champions del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim ja acaricia la final a quatre de la Champions

El conjunt de Dani Ballart es desfà de l’Eger a la piscina del Sorrall i només necessita un punt més per arribar a la fase final (18-6)

Quatre partits, quatre victòries. La trajectòria de l’Assolim CN Mataró a la Champions League d’aquesta temporada és formidable perquè, més enllà dels triomfs, aquests s’han produït amb resultats del tot contundents. L’últim, el 18 a 6 a El Sorrall davant l’Eger, una victòria que permet a les mataronines acariciar la final a quatre de la principal competició europea. El CN Mataró té sis punts més que el Ferencváros i només en queden sis en joc. D’aquesta manera, l’equip de Dani Ballart només necessita un empat o confirmar el goal average a favor davant el club hongarès.

En el partit a casa contra l’Eger, l’Assolim CN Mataró va tornar a exhibir la concentració que exigeix  la Champions. Les hongareses van començar fortes i disposades a sorprendre. Els dos primers avantatges van ser cosa de l’equip visitant: 0-1 i 1-2. De totes maneres, al final del primer quart el CNM ja tenia la situació controlada (5-2). El segon període va servir per ampliar diferències i arribar al descans llarg amb un avantatge de cinc gols (8-3).

L’equip de Ballart va trencar definitivament el partit durant el tercer quart. El CN Mataró va mantenir una dinàmica ofensiva impossible d’igualar i, a l’altra banda de la piscina, va ofegar l’Eger amb una bona defensa. El parcial de 6-1 ja era del tot concloent. I del 14 a 4 vam passar al 18 a 6 final amb un últim quart que també va ser favorable al conjunt local (4-2). Victòria incontestable del Mataró.

Rita Keszthelyi va ser la màxima golejadora del partit amb 4 gols. Queralt Bertran i Anni Espar en van fer 3 i també van ser protagonistes en la fase ofensiva. Simone van de Kraats i Sílvia Morell en van fer 2 i, en general, el CNM va repartir amb encert la tasques en atac. La bateria de recursos del Mataró va ser massa per a l’Eger.