Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

Derrota del CE Mataró a Mollet i altres partits del cap de setmana

Una nova jornada marcada pels ajornaments

En els últims dies també s’han multiplicat els positius per Covid a bona part de les plantilles dels equips mataronins o dels seus rivals a les respectives lligues. És per això que, en una situació similar a la viscuda el passat cap de setmana, aquesta vegada també s’han hagut d’ajornar diferents partits. Els equips masculins de bàsquet, UE Mataró i Boet Maresme, per exemple, no han jugat. Tampoc ho han fet el femenins del Boet i del Futsal. El CH Mataró, que jugava a casa contra el Lloret, també ha hagut d’ajornar el seu partit.

Futbol

• Mollet 1-0 CE Mataró

El conjunt de Raúl Monroy, que a casa ja ha començat a sumar de tres en tres, continua amb mals guarismes lluny del Centenari. Com a visitants, els groc-i-negres només han guanyat a Llefià. Un gol en els primers compassos del partit ha sigut suficient pel Mollet. Els dos equips han jugat la segona part amb deu, el Mataró sense Buba, per les expulsions que han vist després d’una picabaralla.

Bàsquet

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 59-39 Asnimo Ágora Portals

Magnífica actuació defensiva del conjunt de Mataró, completada amb les aportacions ofensives de jugadores com Daura (16 punts), Farré (11) o Ferreri (9).

Waterpolo

• Quadis CN Mataró 14-3 Waterpolo Navarra

Victòria contundent dels mataronins davant un rival molt inferior.

• Sant Andreu 8-14 stm CN Mataró

El conjunt local manava a l’inici del segon quart (4-1), però a partir d’aquí l’equip de Dani Ballart va imposar la seva teòrica superioritat amb una bona exhibició de recursos ofensius; Van de Kraats, autora de cinc gols, va ser la millor golejadora. El Mataró és segon per darrere del Sabadell.

Handbol

• Sant Joan Despí 29-23 Hapo Joventut

Derrota del Joventut malgrat els 14 gols de Clara Poo.

• Sant Cugat 30-27 Hapo Joventut

El Joventut no ha pogut donar continuïtat al triomf del passat cap de setmana. Els de Sergi Rodríguez van començar forts (3-7 al minut 10) i dominaven al descans (12-14). A la segona part, de totes maneres, el Sant Cugat va millorar molt les seves prestacions ofensives. Bernat Bonamusa, amb 8 gols, va ser el màxim golejador del Hapo.

Hoquei sobre patins

• Lidergrip CH Mataró 2-4 Voltregà

Les mataronines, que són terceres per la cua, van caure davant un dels clàssics de l’hoquei sobre patins català. Tots els gols del partit van arribar a la primera part. Aina Lleonart va marcar els dos del Mataró.