Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El Quadis no té pietat del cuer

Els mataronins es desfan amb contundència del Waterpolo Navarra (14-3)

El Quadis Centre Natació Mataró ha imposat la lògica en el partit que l’enfrontava aquest dissabte al cuer de la Divisió d’Honor. El Waterpolo Navarra, que només ha sumat un punt en quinze jornades de lliga, arribava a la capital del Maresme com a víctima propiciatòria d’un Mataró que volia el primer triomf del 2022.

El partit no ha tingut més història. Domini total i absolut del Quadis des del principi. El resultat final, 14-3, és una de les golejades més importants que ha encaixat el Navarra aquesta temporada. N’ha rebut altres de dimensions similars, de totes maneres; 5-16 contra el Terrassa, 16-8 a Sabadell, 18-6 a la piscina del Barcelona, 4-12 davant el Mediterrani o, la més escandalosa, el 22-4 contra l’Atlètic Barceloneta.

El CN Mataró, que a Pamplona ja va guanyar clarament (8-15), ha tornat a demostrar la gran diferència existent entre un i altre equip. Malgrat tot, durant el primer quart el Quadis no ha pogut mantenir a ratlla el Navarra, com a mínim a nivell defensiu. El cuer de la lliga ha sigut capaç de fer dos gols. És veritat que els locals, amb quatre dianes, ja obrien la primera escletxa en el marcador.

A partir del segon quart, s’ha acabat el bròquil. Ferm en defensa, el Quadis ha deixat enrere el Navarra amb tremenda facilitat. Un parcial de 3 a 0 abans del descans llarg obria pas a un altre període de clar domini mataroní (4-0). El resultat abans de l’últim quart parlava per si mateix (11-2). Els darrers minuts han servit per establir el definitiu 14 a 3. Pol Daura, autor de quatre gols, ha sigut el màxim golejador del partit.