Clara Poo va fer 10 gols.

El Hapo Joventut cau a Sant Joan Despí

Les mataronines perden malgrat els 14 gols de Clara Poo (29-23)

Punt i final a la bona ratxa de victòries. Després de tres jornades consecutives sumant de dos en dos, el Hapo Joventut ha perdut aquest vespre a la pista del Sant Joan Despí. D’aquesta manera, les mataronines veuen truncada la seva bona dinàmica i la possibilitat de superar el seu rival d’aquest cap de setmana a la classificació. El Joventut és vuitè amb tretze punts.

El partit es preveia igualat. Abans del duel, el Sant Joan Despí només tenia dos punts més que el conjunt mataroní i en el partit de la primera volta, a la capital del Maresme, el Joventut es va imposar per 25 a 21. A l’hora de la veritat, l’equip del Baix Llobregat ha trencat el partit durant la segona meitat. En la primera mitja hora, en efecte, l’equilibri de forces ha marcat l’enfrontament. Cap dels dos equips ha pogut escapar-se si tenim en compte els parcials de cada cinc minuts. Semblava que ho feia el Sant Joan Despí a deu minuts del descans (9-6), però el Hapo reaccionava (13-12).

La segona part, en realitat, començava amb bones notícies pel conjunt mataroní; de fet, quan ja s’havien disputat deu minuts d’aquest segon període, el Joventut manava en el marcador (16-18). A partir d’aquí, de totes maneres, la pel·lícula del duel ha començat a seguir un altre guió. L’equip local ha tancat la seva porteria a pany i forrellat i el Hapo ha perdut el fil del partit.

Del 19-19 a un quart d’hora del final hem passat al 27-19 a cinc minuts del final. Increïble parcial de 8 a 0 per l’equip local que sentenciava un partit que, fins aleshores, semblava cridat a un desenllaç emocionant. El definitiu 29 a 23 permet al Sant Joan Despí defensar la setena posició a la classificació de la Divisió d’Honor Plata Femenina. Malgrat el resultat, menció especial per a Clara Poo; ha fet 14 dels 23 gols del Joventut Handbol Mataró.