Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró és més líder i altres moments de la jornada

El conjunt que entrena Albert Larrea es va desfer del Taradell, un rival directe (3-0)

El Club Hoquei Mataró exhibeix solidesa i determinació. La victòria a casa davant el Taradell, amb un convincent 3 a 0 i sense encaixar gols, permet a l’equip que entrena Albert Larrea veure el futur amb grans dosis d’optimisme. El Mataró lidera l’OK Lliga Plata Nord amb 43 punts. Repassem aquest partit i altres duels de la jornada esportiva amb protagonisme pels equips de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 3-0 Taradell

Xavier Burguillos va fer el primer gol del partit abans del descans (1-0), però tot es va resoldre en l’últim minut del duel. A 55 segons del final, Pablo Torres va fer el 2 a 0. Jordi Pérez va tancar el marcador a 5 segons per la botzina (3-0).

• Lidergrip CH Mataró 1-5 Telecable

El potencial del tercer classificat va ser massa. Al descans, l’equip asturià ja guanyava amb contundència (0-4). El Lidergrip manté la seva posició a la zona tranquil·la de la taula (7è lloc).

Bàsquet

• UE Mataró Homs 77-69 Vic

Victòria, average i lideratge. El conjunt mataroní perdia de set al descans, però una magnífica segona meitat va permetre superar a l’equip que fins ara era primer a la classificació. Van destacar Juanola (23 punts) i Toure (9 punts i 12 rebots).

• Quart 66-79 Mataró Parc Boet

El Boet, que ara presenta un balanç de 12/9, confirma el bon moment amb un triomf a domicili. Rodríguez (18 punts i 7 rebots) i Serra (17 punts i 4 rebots) van ser els millors del conjunt de Mataró.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 59-50 GEiEG

Un formidable darrer parcial de 22 a 10 va deixar la victòria a Mataró. L’equip local va ser millor en el rebot (40 a 30) i va comptar amb una molt bona actuació coral de totes les jugadores.

• Advisoria Boet Mataró 64-73 Segle XXI

Un segon quart nefast (8-25) va limitar molt les opcions del Boet, que es va imposar en els altres parcials. Paula Curto, amb 17 punts i 6 rebots, va ser la jugadora més ben valorada del conjunt de Mataró.

Waterpolo

• Sant Andreu 7-9 Assolim CN Mataró

L’equip de Dani Ballart va sumar la victòria malgrat arribar al partit amb alguns problemes de personal i després d’unes setmanes atapeïdes. El Mataró segueix l’estela del Sabadell a la lliga.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 22-25 La Salle Montcada

L’equip de Carlos Morales va caure a casa però segueix fora de la zona de descens.

Sant Joan Despí 21-22 Hapo Joventut Mataró

El Hapo segueix quart després d’aquesta treballada victòria. L’equip local va sortir una mica millor però de seguida tot es va equilibrar. Així va ser durant la resta del partit. Al final, va decidir la qualitat de les mataronines. Clara Poo (6 gols) i Maria Muñoz (5) van ser les jugadores més inspirades en atac.

Futbol

Granollers 2-1 CE Mataró

Bancells i Fàbregas, ja en l´última mitja hora, van fer els primers gols del partit. Domingo va retallar diferències en el 89’. Va ser insuficient. És la tercera derrota seguida del Mataró, que ara és setè a la classificació.

Futbol sala

Santa Coloma 6-4 Futsal Marlex Mataró

Partit esbojarrat que es va resoldre a favor de l’equip local. Antonio, en dues ocasions, Oriol i Miquel van ser els autors dels gols del Futsal. L’equip de Mataró és setè.

Vilatorrada 2-6 Futsal Aliança Mataró

Laura Borges va fer tres dels sis gols del Futsal en la seva contundent victòria a domicili. El conjunt de la capital del Maresme escala a la segona posició de la taula.