El CH Mataró va celebrar un nou triomf. Foto: CH Mataró

El CH Mataró és líder sòlid i altres moments de la jornada

L’equip d’Albert Larrea es desfà del Cerdanyola (7-3)

El Club Hoquei Mataró manté quatre punts de diferència al capdavant de la taula després de superar amb suficiència el Cerdanyola en el partit d’aquest cap de setmana. Així les coses, el conjunt d’Albert Larrea segueix presentant candidatura a l’ascens. Repassem el moment del CH Mataró i altres partits del cap de setmana amb protagonisme dels equips de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 7-3 Cerdanyola

El Cerdanyola va aguantar fins al descans (2-1), però a la segona part el Mataró va exhibir tot el seu potencial ofensiu. L’equip local va sentenciar el duel amb un parcial de 5 a 2. Lladó, Ollé i Carbonell van marcar dos gols cadascú i van liderar l’atac del CHM.

Futbol

• CE Mataró 3-1 Vic

Els gols a la segona part de Bubacar i Barga, aquest últim en dues ocasions, van capgirar el 0-1 amb el qual s’havia arribat al descans. El Mataró, que en el partit de la primera volta havia perdut a Vic 5 a 0, és l’equip més en forma del campionat (4 victòries seguides) i consolida la sisena posició.

Bàsquet

• Azulejos Moncayo 62-70 UE Mataró Homs

El conjunt de Mataró segueix colíder, amb 14 victòries i només 2 derrotes, després d’aquest nou triomf a domicili. L’equip de Saragossa es va imposar en el primer quart (15-10), però la UEM va corregir la situació a partir d’aleshores. Juanola, amb 21 punts i 7 rebots, va ser el jugador amb millor valoració del partit.

• Mataró Parc Boet 74-40 Calvià

Victòria plàcida del Boet davant el cuer de la categoria, que ha perdut els quinze partits que ha disputat fins ara. Els de Mataró consoliden el lloc a mitja taula amb un balanç equilibrat (8/8). Javier Rodríguez, 13 punts i 10 rebots, va ser el millor dels locals.

• Almeda 49-60 Advisoria Boet Mataró

El Boet va remuntar el 19 a 5 del primer quart per acabar imposant-se amb solvència. Mireia Vila (13 punts), Laia Soler (11 punts i 10 rebots) i Blanca Garcia (10 punts), van destacar en l’apartat estadístic.

• Castelló 72-45 Homs UE Mataró Femení Maresme

El líder va marcar territori des del primer quart (24-6) i va controlar tots els intents de reacció de l’Homs. Millor en triples i tirs de camp, el Castelló va demostrar el repertori que el converteix en el principal candidat a l’ascens.

Waterpolo

• CN Mataró 5-12 Sabadell

L’equip amfitrió de la Copa del Rei, el Sabadell, es va imposar en el partit de semifinals.

• Sabadell 12-13 Assolim CN Mataró

El conjunt de la capital del Maresme empata a punts al capdavant de la taula amb el seu gran rival.

Handbol

• Palautordera 36-24 Hapo Joventut Mataró

El Hapo torna a ser cuer després d’aquesta clara derrota a la pista d’un dels tradicionals rivals de la Primera Estatal. L’equip local va comandar el marcador des del principi i va sumar els punts amb relativa comoditat.

• OAR Sabadell 27-20 Hapo Joventut Mataró

La primera part va ser molt igualada, però el Hapo no va poder mantenir el to a partir de la represa. El conjunt de Sabadell, segon classificat de la lliga, va ser millor. El Joventut és quart amb 23 punts.

Futbol sala

• Elx 0-5 Futsal Marlex Mataró

Golejada sense contemplacions del Futsal a la pista del cuer del Grup 3 de la Segona Divisió B. L’equip de Mataró va ser molt superior i és a cinc punts de la zona de privilegi.

• Vallirana 5-3 Futsal Aliança Mataró

Cristina Vázquez va fer el primer gol del partit just a l’inici, però el Futsal no va defensar amb la mateixa contundència que altres vegades. Al final, i malgrat moments d’emoció amb un 3-3 parcial, el Vallirana va guanyar per pispar la quarta plaça al conjunt de Mataró.