Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró perd a Llagostera i altres resultats del cap de setmana

El conjunt groc-i-negre veu truncada una ratxa de tres victòries seguides

El Club Esportiu Mataró no ha pogut donar continuïtat a una magnífica dinàmica de tres jornades consecutives guanyant els seus partits. En el darrer compromís d’aquest 2021, el conjunt de Raúl Monroy ha perdut al camp del Llagostera-Costa Brava ‘B’. L’equip gironí, que fins ara només havia guanyat un partit, ha sorprès als mataronins.

Futbol

• Llagostera-Costa Brava ‘B’ 2-1 CE Mataró

Pauner i Moll avançaven als locals abans del descans. A la segona part, el Mataró intentaria reaccionar amb el gol de Toni Paredes (63’). El 2-1, de totes maneres, ja no s’ha mogut. Al final, Pol Almellones ha sigut expulsat amb vermella directa. El Mataró és quart per la cua amb 12 punts.

Bàsquet

• UE Mataró Germans Homs 62-44 Vic

La Unió ocupa la tercera plaça (7/4) gràcies a aquesta nova victòria davant el conjunt osonenc.  El 17 a 5 del primer quart ha marcat el partit. Jaume Solé, autor de 16 punts, ha sigut el mataroní més inspirat en atac.

• Mataró Parc Boet Maresme 55-62 Esparreguera

Derrota a casa del conjunt mataroní, que és quart per la cua amb un balanç de 4/7.

• Celta 65-45 Advisoria Mataró Maresme

El partit d’Adrijana Knezevic (17 punts i 10 rebots) no va ser suficient per guanyar a Galícia. El Boet segueix últim amb una victòria i catorze derrotes.

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 52-53 Lleida

La Unió va acabar perdent un partit de màxima igualtat i poc encert en el tir (4 triples en total, entre els dos equips, de 38 intents). Les mataronines acaben l’any setenes amb un balanç de 7/5.

Waterpolo

• Saragossa 7-21 stm CN Mataró

L’equip de Dani Ballart recupera el camí del triomf després de la decepció a Europa i de la derrota a casa contra el Sabadell. Bella Markoch va fer cinc gols. Les mataronines són segones a la lliga amb 30 punts.

• Mediterrani 9-7 Quadis CN Mataró

El conjunt d’Andrei Iosep va apropar-se a la remuntada, però va acabar perdent i cedint la cinquena plaça a la Divisió d’Honor.

Handbol

• Sant Joan Despí 30-26 Hapo Joventut

Cinquena derrota seguida del Joventut, que tanca l’any onzè amb deu punts. L’equip de Mataró va deixar escapar el 14-17 del descans.

• Sant Vicenç 21-22 Hapo Joventut

Victòria formidable del conjunt de Mataró a la pista del segon classificat de la Divisió d’Honor Plata. Clara Poo i Ona Muñoz, amb 8 gols cadascuna, van liderar un triomf de prestigi.

Hoquei sobre patins

• Bigues i Riells 3-1 Lidergrip CH Mataró

Les mataronines continuen a la zona baixa amb una victòria en set jornades de lliga.