Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró torna a guanyar i altres resultats del cap de setmana

L’equip groc-i-negre es desfà del Banyoles a casa (1-0)

El Club Esportiu Mataró segueix creixent. Després d’un inici de temporada realment complicat, el conjunt que entrena Raúl Monroy comença a sincronitzar sensacions i resultats. Aquest cap de setmana ha sumat la tercera victòria consecutiva, quart partit seguit sense perdre, superant el Banyoles al Centenari.

Futbol

• CE Mataró 1-0 Banyoles

Un solitari gol de Toni Paredes en els primers moments del partit, minut 6, va ser suficient per tornar a sumar tres punts i escalar fins la novena posició. El CE Mataró viu un moment dolç.

Bàsquet

• Santfeliuenc 80-75 UE Mataró Germans Homs

S’acaba la ratxa del conjunt de Mataró, que portava tres victòries seguides. L’equip local va ser superior dins la pintura i es va imposar malgrat els 21 punts de Jordi Juanola.

• Martorell 65-66 Mataró Parc Boet Maresme

Victòria en l’últim sospir del Boet, que agafa oxigen a la zona baixa de la classificació. Enric Nogales, amb 14 punts, va ser el millor anotador del conjunt de Mataró.

• Advisoria Mataró Maresme 46-57 Joventut

El Boet és últim amb només una victòria després d’aquesta nova decepció a casa.

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 51-55 Castelló

Malgrat un magnífic segon quart (13-4) la Unió no va poder mantenir el to en defensa en els següents períodes. L’equip s’instal·la a mitja taula amb un balanç de 7/4.

Waterpolo

• Sabadell 9-10 stm CN Mataró

Tot i la victòria contra el gran rival a les competicions domèstiques, l’equip de Mataró va caure eliminat en la segona fase de l’Eurolliga. La derrota de divendres contra el Dunaújváros va ser decisiva.

• Rubí 7-11 Quadis CN Mataró

Bona embranzida del CN Mataró en els últims dos quarts (8 gols) per certificar una victòria a domicili. Víctor Andrade va fer més de la meitat dels gols del seu equip (6).

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 5-5 Sant Feliu

Partit boig i amb un constant intercanvi de cops. De l’1 a 3 vam passar al 3 a 3, i després del 3 a 4 al 5 a 4. El Mataró havia remuntat, però va acabar cedint l’empat (5-5) a 1:58 pel final. Els d’Albert Larrea són segons amb els mateixos punts que el Tordera.

Handbol

• Hapo Joventut 25-39 La Salle Montcada

Quarta derrota consecutiva dels mataronins.

Futbol sala

• C. Natació Sabadell 1-10 Futsal Aliança Mataró

Victòria contundent i sense pal·liatius del líder de la lliga.

• Futsal ACL Grup Mataró 2-5 Promesas Saragossa

Les mataronines tornen a perdre i segueixen a la zona baixa amb només una victòria aquesta temporada.