Imatge d'arxiu del Mataró Parc Maresme. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet Maresme perd a casa contra l’Esparreguera

L’equip de Mataró no troba la regularitat (55-62)

L’empresa era realment complicada perquè l’Esparreguera és un dels equips de la part alta de la taula. De fet, gràcies a la seva victòria a Mataró, el conjunt del Baix Llobregat és tercer amb un balanç de vuit victòries i tres derrotes, els mateixos números que el segon classificat, l’Igualada. El Boet, però, i malgrat el potencial del rival, aspirava a guanyar per segona setmana consecutiva. Un objectiu que, de moment, aquesta temporada encara no ha pogut aconseguir.

El partit va ser molt equilibrat, sobretot durant el tres primers quarts. Les diferències, en aquests parcials, van ser mínimes (13-14, 17-16 i 18-19). Així doncs, tot quedava obert per a resoldre’s durant els últims minuts. És cert que arribats aquest punt, l’Esparreguera va saber jugar amb més tranquil·litat les seves possessions i, sobretot, que el Mataró Parc es va quedar sense recursos en atac. La bona defensa visitant feia petita l’anella i el Boet només va ser capaç d’anotar set punts durant el quart definitiu (7-13). Al final, l’Esparreguera es va emportar el triomf (55-62).

La majoria d’estadístiques parlen d’un partit igualat en diferents facetes importants; dins la pintura cap dels dos equips es va acabar d’imposar (36 a 38 en rebots, tot i que l’Esparreguera en va agafar quatre més en atac) o 7 triples del Boet, que ho va intentar deu vegades menys, per 6 del seu rival, que va buscar aquesta anotació amb més constància. És veritat, de totes maneres, que l’Esparreguera va assegurar millor els seus atacs (6 pilotes perdudes per 21 dels mataronins).

El Boet va comptar amb quatre jugadors que van fer deu o més punts; Reyes (10), Llorens (11), Grau (11) i Cheda (14). Cap d’ells, de totes maneres, va arribar als registres de Pino. Amb 19 punts, el jugador de l’Esparreguera va ser el millor anotador del partit. Ara el Mataró Parc queda amb un balanç de quatre victòries i set derrotes, i no hi ha manera que pugui allunyar-se de la zona baixa de la taula. El primer partit de l’any que ve es jugarà el dia 15 de gener contra el Maristes Ademar.