Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

El Quadis es queda a les portes de la remuntada

L’equip de Mataró protagonitza una reacció insuficient contra el Mediterrani (9-7)

Del 7 a 1 al 9 a 7. El Quadis CN Mataró no hi va ser a temps, però va firmar una reacció formidable per fer trontollar la victòria del CE Mediterrani en el partit de lliga que els enfrontava aquest dissabte. El cert és que l’equip que entrena Andrei Iosep va acabar pagant una primera meitat (els dos primers quarts) absolutament nefasta.

Mediterrani i Mataró es jugaven la cinquena plaça de la Divisió d’Honor, i l’equip local va saltar a la piscina molt més entonat. El Medi fluïa en atac i segellava la seva porteria amb un magnífic esforç col·lectiu. La bretxa s’anava obrint de manera preocupant. Al final del primer quart, el conjunt de Barcelona ja manava amb un clar 4 a 1.

El Quadis no trobava respostes i la situació encara es va accentuar més en el segon període. L’equip de la capital del Maresme, que només havia fet un gol fins aleshores, es va quedar a zero durant aquests minuts. En canvi, el Mediterrani seguia amb la seva dinàmica ofensiva i deixava el partit gairebé sentenciat (7-1). Aquesta, com a mínim, era la sensació. Semblava impossible, fins i tot, que el Mataró arribés a temps de competir-lo.

Breu intercanvi de gols després del descans llarg (7 a 2 i 8 a 2). A partir d’aquí, el Quadis seria capaç de deixar enrere la seva imatge d’equip inoperant i protagonitzaria una reacció majestuosa. El 8 a 3 abans del final del tercer quart indicava que les coses potser estaven canviant, però seria en l’últim parcial quan el CNM demostraria que la diferència entre un i altre equip vista fins aleshores no era real. L’1 a 4 dels últims minuts deixava els d’Andrei Iosep a dos gols de puntuar (9-7). La llosa era massa gran i al final el partit es va fer curt, però el Quadis va acabar fent més gols en aquest darrer interval que en tot el partit transcorregut fins aquell moment.

Gerard Cuacos i Tom de Weerd, amb dos gols cadascú, van ser els millors golejadors d’un Mataró que ara cedeix la cinquena posició al seu rival d’aquest cap de setmana. L’equip del Maresme acaba l’any sisè amb 19 punts.