Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró guanya per fi a casa i altres partits de la jornada

Els groc-i-negres s’imposen al Caldes (1-0)

El Club Esportiu Mataró ha guanyat el primer partit de la temporada a casa després de sis intents previs sense resultat. D’aquesta manera, l’equip de Raúl Monroy s’allunya dels llocs de descens i comença a veure el futur amb optimisme. Repassem aquest duel i la resta de la jornada amb protagonisme pels equips de Mataró.

Futbol

• CE Mataró 1-0 Caldes

Un gol de Roger Castellvell en el minut 20 de partit va ser suficient per sumar el primer triomf a casa de la temporada 2022/2023. El Mataró ja enllaça quatre partits sense perdre (dos empats i dues victòries).

Bàsquet

• Girona B 75-76 UE Mataró Homs

Victòria èpica a la pista d’un rival directe de la zona alta de la classificació. L’Homs va començar amb força (16-26), però el partit va ser emocionant fins l’últim sospir. Omaru Toure va ser decisiu amb els seus 14 punts i 11 rebots. La UEM segueix colíder.

• Martorell 86-88 Mataró Parc Boet

El primer quart marcava territori 17-33, però el Boet va haver de suar el triomf. Al final, les actuacions de Rodríguez i Serra van ser determinants (22 punts cadascú. 11 rebots el primer i 7 el segon). Els de Mataró ja tenen balanç positiu a la taula.

• Sant Adrià 44-58 Advisoria Boet Mataró

El Boet va establir, en el primer quart, un parcial de 6 a 21. Així les coses, el domini del conjunt de Mataró va ser clar durant el duel. En conseqüència, va caure una victòria incontestable. Laia Soler (8 punts i 15 rebots) va ser la més ben valorada de l’Advisoria.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 62-44 Cerdanyola

Mireia Daura (14 punts i 8 rebots) i Marta Arbizu (11 i 8), van liderar el nou triomf de la UEM. L’Homs és segon amb un balanç de 8/3 i el Boet cinquè amb 8/4.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 25-9 Saragossa

Golejada sense contemplacions del conjunt de Dani Ballart. L’equip de Mataró va ser molt superior des del principi i no va donar opció al rival. Rita Keszthelyi (8) i Simone van de Kraats (6) van ser les màximes golejadores del partit.

• Sabadell 13-9 CN Mataró

Derrota del CNM davant un dels tradicionals rivals de la Divisió d’Honor. Els de Mataró van competir i arribaven amb opcions a l’últim quart (8-6), però el Sabadell va ser millor en els darrers minuts. Gerard Cuacos (4) i Pol Daura (3) van destacar en l’apartat ofensiu.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-1 Lloret

L’equip d’Albert Larrea va aixecar el gol inicial dels visitants (0-1) per acabar golejant i refermant el lideratge abans de festes.

• Lidergrip CH Mataró 0-1 Vila-sana

Un solitari gol de Maria Porta a la primera part va dictar sentència. El CH Mataró, que ocupa la novena posició, va plantar cara al líder.

Handbol

• Sant Esteve Sesrovires 30-29 Hapo Joventut Mataró

El Hapo acumula dotze partits consecutius sense guanyar i és penúltim.

• Castelló 20-33 Hapo Joventut Mataró

Fortes en defensa i amb una magnífica dinàmica ofensiva, les mataronines van passar per sobre del seu rival. Maria Muñoz, autora de 9 gols, va liderar les operacions en atac. El Joventut, cinquè, va ser molt superior al cuer.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 4-3 Barceloneta

El conjunt de Mataró suma tres punts d’or per deixar enrere la zona més perillosa de la classificació.

• Futsal Aliança Mataró 8-2 Sant Andreu

Cristina Vázquez i Queralt Martí, amb 2 gols totes dues, van liderar la golejada de les mataronines davant el penúltim classificat. El Futsal és tercer.